Vered Gindi Ontwerpt Dynamische Sport-Tech Kantoren

WSC Sports: Waar Sportbeleving en Werkplek Samensmelten

Vered Gindi heeft een unieke kantooromgeving gecreëerd voor WSC Sports, waar de passie voor sport en werk harmonieus samenkomen.

WSC Sports is niet zomaar een werkplek; het is een zevendelige ode aan de sportwereld. Vered Gindi, een visionair in interieurdesign, heeft elke verdieping van het 11.000 vierkante meter grote kantoor getransformeerd tot een levendige ervaring die de essentie van verschillende sporten vangt. Voetbal, basketbal, Amerikaanse sporten, de Olympische Spelen en zelfs een museumopstelling zijn allemaal vertegenwoordigd, waardoor werknemers zich dagelijks in het hart van de actie bevinden.

De kracht van het ontwerp ligt in de details. Levensgrote muurschilderingen en sportthema-meubilair zijn slechts enkele voorbeelden van hoe de sportcultuur tot leven wordt gebracht. De kantoren van WSC Sports zijn een toevluchtsoord voor sportliefhebbers, waar elk hoekje een verhaal vertelt en de iconische momenten van de sportgeschiedenis de muren sieren.

De realisatie van dit project was een samenspel van creativiteit en functionaliteit, waarbij nauwgezette planning, 3D-modellering en het gebruik van geavanceerde materialen centraal stonden. De nadruk lag op innovatieve productietechnologieën en duurzaamheid, wat resulteerde in een esthetisch aangename en praktische werkomgeving. Interactieve elementen en ergonomische ontwerpprincipes verhogen de gebruikerservaring, waardoor een werkplek ontstaat die niet alleen de geest van sport weerspiegelt, maar ook efficiëntie en welzijn van de gebruiker vooropstelt.

Deze unieke benadering van kantoorontwerp heeft WSC Sports een Zilveren A' Design Award opgeleverd in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2024. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan topontwerpen die blijk geven van uitmuntende expertise en innovatie, en die een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid tentoonspreiden.

Met beeldcredits aan Shai Epstein, nodigt WSC Sports je uit voor een nieuwe werkervaring waar de grenzen tussen sportbeleving en de dagelijkse werkzaamheden vervagen. Het is een plek waar elke sportfan zich thuis zal voelen en waar de dagelijkse sleur plaatsmaakt voor de dynamiek en opwinding van de sportwereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Vered Gindi
Afbeeldingscredits: Shai Epstein
Projectteamleden: Vered Gindi
Projectnaam: WSC Sports
Projectklant: Gindi Studio WSC Sports


WSC Sports IMG #2
WSC Sports IMG #3
WSC Sports IMG #4
WSC Sports IMG #5
WSC Sports IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp