Greenger G3: Revolutionaire Elektrische Dirtbike voor de Jeugd

Zhu Fanhui's Biomimetische Ontwerp Geïnspireerd door de Kolibrie

De Greenger G3, een elektrische dirtbike ontworpen door Zhu Fanhui, belooft een nieuwe generatie tieners op een duurzame wijze te laten genieten van zowel stadsritten als offroad avonturen.

In een wereld waar duurzaamheid en technologie hand in hand gaan, introduceert Zhu Fanhui de Greenger G3, een elektrische dirtbike die zich onderscheidt door zijn unieke biomimetische ontwerp en gebruiksvriendelijkheid voor jonge rijders. Geïnspireerd door de lichte, stabiele en stille vlucht van de kolibrie, belichaamt de G3 deze eigenschappen in een strak en krachtig design dat perfect aansluit bij de esthetische voorkeur van Generatie Z.

De G3 is niet zomaar een elektrische motorfiets; het is een zorgvuldig vervaardigd voertuig dat speciaal is ontworpen voor beginners. Met drie verstelbare snelheidsmodi en een eenvoudig te verwijderen lithiumbatterij biedt de G3 een praktische en milieuvriendelijke rijervaring. De hoge energiebenutting tot 95 procent benadrukt de groene filosofie achter dit ontwerp.

Dankzij de lichtgewicht aluminiumlegering frame, versterkt door zandstralen en elektroplateren, trotseert de G3 moeiteloos verschillende terreinen. De IP67-classificatie van de elektrische componenten zorgt ervoor dat de motorbike bestand is tegen regen, zand en stof, wat de G3 tot een betrouwbare metgezel maakt voor elke weersomstandigheid.

De G3 is niet alleen een toonbeeld van innovatief design, maar ook van interactie en gebruiksgemak. Via een slimme app kunnen gebruikers de status van hun G3 realtime volgen en hun ritten met GPS vastleggen, wat bijdraagt aan een motiverende en efficiënte rijervaring. De mogelijkheid om de G3 op afstand te starten via de app, maakt elke rit nog intelligenter en handiger.

De ontwikkeling van de G3 vond plaats in Los Angeles, USA, en nam een jaar in beslag, van februari 2022 tot februari 2023. De lancering in juli 2023 markeerde een nieuwe mijlpaal in de evolutie van elektrische motorfietsen voor jongeren. Uitgebreid onderzoek naar de ergonomie en laadtijden heeft geleid tot een ontwerp dat niet alleen comfortabel is, maar ook de reisplannen van jongeren niet in de weg staat door lange laadtijden.

Met zijn ergonomische ontwerp en functionele upgrades is de G3 een aantrekkelijke optie voor jonge rijders en stimuleert het hen om hun vaardigheden te verbeteren en een passie voor offroad sporten te ontwikkelen. De G3 is een toonbeeld van groene mobiliteit, met een energiebenutting van 95 procent, wat bijdraagt aan energiebesparing en emissiereductie. Deze inzet voor duurzaamheid is bekroond met een Zilveren A' Design Award in de categorie Motorcycle Design in 2024.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: GREENGER ELECTRIC TECHNOLOGY LLC
Afbeeldingscredits: GREENGER ELECTRIC TECHNOLOGY LLC
Projectteamleden: Zhu Fanhui
Projectnaam: Greenger G3
Projectklant: Greenger Electric Technology LLC


Greenger G3 IMG #2
Greenger G3 IMG #3
Greenger G3 IMG #4
Greenger G3 IMG #5
Greenger G3 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp