Cheng Han Wu's No8: Een Symfonie van Kleurblokken

Iron A' Design Award Winnaar Transformeert Woonruimte

In de dynamische wereld van interieurdesign heeft Cheng Han Wu met het project 'No8' een nieuwe standaard gezet. Dit project, bekroond met de prestigieuze Iron A' Design Award, belichaamt een harmonieuze fusie van kleur, vorm en duurzaamheid.

De inspiratie voor No8 is geworteld in de esthetiek van de architectuur. Cheng Han Wu heeft de kunst van kleurblokken tot in de finesse verkend en toegepast, wat resulteert in een interieur dat zowel dynamisch als gelaagd is. Het gebruik van grote kleurblokken geeft het ontwerp een levendige en beweeglijke uitstraling, waardoor de ruimte een uniek karakter krijgt.

Wat No8 onderscheidt, is de manier waarop kleurblokken worden gecombineerd en gestapeld, waardoor een ruimte ontstaat die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de relatie tussen leven en tijd weerspiegelt. Deze benadering versterkt de band tussen de bewoners en hun omgeving, en zorgt voor een ruimte die zich aanpast aan de veranderende behoeften door de dag heen.

De realisatie van No8 is doordrongen van een bewustzijn voor milieu en duurzaamheid. Door het gebruik van hernieuwbare materialen en energiezuinige apparaten wordt niet alleen de impact op het milieu verkleind, maar ook het energieverbruik en de uitstoot gereduceerd. Dit maakt het ontwerp niet alleen actueel, maar ook toekomstbestendig.

Technisch gezien benadrukt No8 de veranderlijkheid van ruimte in relatie tot tijd en respecteert het de levensstijl en milieu-eisen van de gebruiker. Overdag biedt de ruimte een actieve plek voor diverse activiteiten, terwijl het 's avonds transformeert in een serene omgeving voor ontspanning. Deze flexibiliteit maakt de ruimte optimaal geschikt voor de hedendaagse dynamische levensstijl.

De interactie met No8 is een ervaring op zich. Het ontwerp nodigt uit tot ontdekking en interactie, waarbij de gebruiker centraal staat. Het doel is niet alleen om een esthetisch aangename ruimte te creëren, maar ook om een omgeving te scheppen die comfort en tevredenheid verhoogt en tegelijkertijd de esthetische kracht van de ruimte benut.

Het project No8, gestart in december 2022 en voltooid in maart 2023 in Mailiao, Taiwan, is een toonbeeld van innovatief design dat de relatie tussen mens en ruimte herdefinieert. Het is een ontwerp dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat door zijn tijdloze interactie met kleur en vorm.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CHENG HAN WU
Afbeeldingscredits: Image #1: Creator INOTION 2023 Image #2: Creator INOTION 2023 Image #3: Creator INOTION 2023 Image #4: Creator INOTION 2023 Image #5: Creator INOTION 2023
Projectteamleden: CHENG HAN WU
Projectnaam: No8
Projectklant: INOTION


No8 IMG #2
No8 IMG #3
No8 IMG #4
No8 IMG #5
No8 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp