Revolutionaire Dopamine Koffiethermos

Esthetiek en Functionaliteit in Huajun Yao en Jingwen Huang's Ontwerp

In een wereld waar stijl en functionaliteit steeds meer samensmelten, introduceert het ontwerpersduo Huajun Yao en Jingwen Huang een koffiethermos die beide elementen harmonieus combineert. De Dopamine Koffiethermos, bekroond met een Bronzen A' Design Award, is een toonbeeld van innovatief design in de hedendaagse keuken.

De Dopamine Koffiethermos is niet zomaar een gebruiksvoorwerp; het is een statement. Geïnspireerd door de eenvoudige geometrische stijl die de designwereld de laatste jaren domineert, is deze thermos ontworpen om structuur en esthetiek te benadrukken. Het resultaat is een stroomlijnend en modieus object dat niet alleen dient voor het bereiden van diverse koffiesoorten, maar ook een plezierige ervaring biedt aan de gebruiker.

Wat de Dopamine Koffiethermos onderscheidt, is de toepassing van eenvoudige lijnen en geometrische vormen die de structurele esthetiek accentueren. De ovale, baanachtige handgreep is in harmonie met het totale ontwerp en zorgt ervoor dat de thermos gemakkelijk en comfortabel vast te houden is tijdens het schenken. De opvallende oranje kleur maakt de thermos niet alleen een blikvanger, maar ook herkenbaar en modern.

Deze koffiethermos is vervaardigd uit hoogwaardige, niet-toxische materialen zoals PP en rijstvliesvezel PP, met een roestvrijstalen binnenbekleding. Dit maakt het een gezonde en veilige keuze voor de consument. Met afmetingen van 211.26mm in hoogte en 147.88mm in breedte, en een gewicht van 1kg, is de thermos zowel praktisch als esthetisch verantwoord.

De interactie met de Dopamine Koffiethermos is doordacht en gebruiksvriendelijk. De ergonomisch ontworpen handgreep en de knop-achtige, lekvrije deksel zorgen voor een veilige en comfortabele gebruikservaring. De thermos is geschikt voor zowel het zetten van thee als koffie, waarmee het aan de smaakvoorkeuren van diverse gebruikers tegemoetkomt.

De ontwerpers, Huajun Yao en Jingwen Huang, hebben met de Dopamine Koffiethermos een antwoord geboden op de uitdaging van producthomogenisatie in de markt. Door een unieke combinatie van geometrische vormen, eenvoudige lijnen en een energieke oranje kleur, hebben zij een stijlvol en herkenbaar product gecreëerd dat zowel functioneel als mooi is. De balans tussen deze twee aspecten is wat dit ontwerp onderscheidt en het een bekroning met de Bronzen A' Design Award heeft opgeleverd.

Met de realisatie van dit project in 2023 in Hangzhou, hebben Yao en Huang een nieuwe standaard gezet in de wereld van koffie-accessoires. De Dopamine Koffiethermos is een perfect voorbeeld van hoe design, technologie en innovatie kunnen samenkomen om het dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: EVERICH AND TOMIC HOUSEWARES CO., LTD
Afbeeldingscredits: EVERICH AND TOMIC HOUSEWARES CO., LTD
Projectteamleden: Huajun Yao, Jingwen Huang
Projectnaam: Dopamine Coffee Thermos
Projectklant: EVERICH AND TOMIC HOUSEWARES CO., LTD


Dopamine Coffee Thermos IMG #2
Dopamine Coffee Thermos IMG #3
Dopamine Coffee Thermos IMG #4
Dopamine Coffee Thermos IMG #5
Dopamine Coffee Thermos IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp