De Openhaardverwarmer: Een Uniek en Elegant Ontwerp

Een Multifunctionele Verwarmer Ontworpen door Anna Falkowska

Inleiding

De Openhaardverwarmer, ontworpen door Anna Falkowska, is een uniek en elegant ontwerp dat inspiratie put uit het gezellige samenzijn rondom een open haard. Falkowska wilde een oplossing creëren voor het probleem van koude dranken die onaangenaam worden om te drinken. Het resultaat is een verwarmer die perfect past bij vrijwel elke waterkoker of mok en ook gebruikt kan worden voor essentiële oliën. Gemaakt van duurzaam staal en voorzien van een matte poedercoating, is deze verwarmer niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief element in huis.

De Openhaardverwarmer onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en unieke eigenschappen. Het ontwerp is gebaseerd op een uitstekende geometrie en is gemaakt van 3 mm dik staal dat is gesneden, gebogen, gelast en voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Het materiaal is 100% veilig voor de handen, zelfs na 5 uur verwarming blijft het staal slechts licht warm. Bovendien zorgt het ontwerp ervoor dat de onderkant van kopjes en waterkokers niet zwart wordt door het vuur. Als kaarsenhouder zorgt de Openhaardverwarmer voor unieke reflecties, net als een echte open haard.

De productie van de Openhaardverwarmer maakt gebruik van geavanceerde technologieën en betrekt zowel machines als vakmensen. Het 3 mm dikke staal wordt met behulp van lasersnijden, buigen en lassen gevormd tot het gewenste ontwerp. Vervolgens wordt het voorzien van een hoogwaardige poedercoating met een matte afwerking en lichte glinsterende deeltjes. Falkowska heeft gekozen voor een van de beste poedercoatings op de markt om ervoor te zorgen dat het oppervlak niet krast en gemakkelijk schoon te maken is.

De Openhaardverwarmer heeft een hoogte van 6 cm en een diameter van 18 cm, en weegt ongeveer 1 kg. Het ontwerp is zorgvuldig gedimensioneerd om zowel veilig te zijn voor de handen als compatibel met een breed scala aan mokken en waterkokers.

De Openhaardverwarmer is niet alleen een functioneel en elegant ontwerp, maar ook een bron van ontspanning en gezelligheid. Het ontwerp is geïnspireerd op het samenzijn rondom een open haard, waar mensen hun ziel openstellen en genieten van elkaars aanwezigheid. Met de Openhaardverwarmer kunnen mensen die gezelligheid en warmte nu ook ervaren zonder daadwerkelijk een open haard te hebben.

De Openhaardverwarmer is ontworpen door Anna Falkowska in Wroclaw, Polen. Het project begon in maart 2018 en vond zijn eerste tevreden klanten in september 2019.

De Openhaardverwarmer heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het ontwerp werd bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Bakeware, Tableware, Drinkware en Cookware Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en innovatie en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met zijn unieke eigenschappen, veelzijdigheid en elegantie is de Openhaardverwarmer een must-have voor liefhebbers van design en gezelligheid. Het ontwerp biedt niet alleen een praktische oplossing voor koude dranken, maar voegt ook een vleugje warmte en sfeer toe aan elke ruimte.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anna Falkowska
Afbeeldingscredits: Images: Pure color Media
Projectteamleden: Zipser Design
Projectnaam: Fireplace
Projectklant: Anna Falkowska


Fireplace IMG #2
Fireplace IMG #3
Fireplace IMG #4
Fireplace IMG #5
Fireplace IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp