Muuki's Mini Dagelijkse Fles: Een Stijlvolle Stap Richting Duurzaamheid

Inga Respondek presenteert een elegant ontwerp voor persoonlijk welzijn en milieubewustzijn

In een wereld waar duurzaamheid steeds meer op de voorgrond treedt, introduceert Inga Respondek een stijlvolle en functionele oplossing: de Muuki Mini Dagelijkse Fles. Dit premium wellness product, bekroond met de Bronzen A' Bakeware, Tableware, Drinkware en Cookware Design Award in 2023, is ontworpen om de dagelijkse waterbehoefte te monitoren en te bevorderen, terwijl het bijdraagt aan de vermindering van het gebruik van wegwerp plastic flessen.

De inspiratie voor Muuki was altijd een eenvoudig idee. Het combineert een strak design met een functioneel product, terwijl het ecologisch verantwoord is en een positieve impact heeft op de wereld. De esthetiek is eenvoudig en delicaat. Het algehele productgevoel is zeer aangenaam en geruststellend. De Muuki-producten vormen een prachtig kleurenpalet voor de hele collectie.

Muuki's Mini Dagelijkse Fles onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. Het is gemaakt van borosilicaatglas, de zuiverste manier om water te drinken. Dit materiaal is thermisch bestendig, zodat consumenten er ook veilig kokend water in kunnen gieten en kunnen genieten van thee of kruideninfusies. De fles is bedekt met LFGB gecertificeerde siliconen, wat bijdraagt aan de premium uitstraling van het product.

Deze fles is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een milieubewuste. Muuki is een eco-vriendelijk product dat erop gericht is om de consumptie van wegwerp plastic flessen te verminderen. Het merk moedigt aan om deel te nemen aan de eco-beweging door te kiezen voor een hervulbare waterfles en beter zorg te dragen voor onze planeet.

De ontwikkeling van de Muuki Mini Dagelijkse Fles begon medio 2022, met de definitieve prototypes goedgekeurd in januari 2023. De massaproductie wordt verwacht te worden afgerond in april/mei 2023. Het project volgde op het succes van Muuki's grotere 720ml fles, gelanceerd in eind 2021. Uit onderzoek bleek dat consumenten ook een lichter en kleiner product wilden, beter aangepast aan een stedelijke levensstijl, waarbij ze gemakkelijk een hervulbare waterfles mee kunnen nemen wanneer ze die nodig hebben.

"Muuki" is een geregistreerd handelsmerk - EUIPO 018531173. De "Mini Dagelijkse Fles" is een geregistreerd ontwerp - EUIPO 015011171. Het is duidelijk dat Muuki's inzet voor kwaliteit en innovatie wordt erkend en gewaardeerd in de designwereld.

Met de Muuki Mini Dagelijkse Fles zet Inga Respondek een nieuwe standaard voor stijlvolle en duurzame lifestyle producten. Het is een perfecte keuze voor degenen die hun dagelijkse hydratatie willen verbeteren en tegelijkertijd een positieve impact willen hebben op het milieu.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Muuki
Afbeeldingscredits: Muuki
Projectteamleden: Muuki
Projectnaam: Muuki
Projectklant: Muuki


Muuki IMG #2
Muuki IMG #3
Muuki IMG #4
Muuki IMG #5
Muuki IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp