Revolutionair Drinkgemak voor Onderweg: TADA Tumbler

Ontworpen voor Veiligheid en Duurzaamheid

De TADA tumbler, ontworpen door Jikai Bao, is een innovatie in de wereld van drinkbekers voor automobilisten. Met een focus op veiligheid en milieu, biedt deze beker een unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

De toename van het aantal voertuigen heeft geleid tot meer bestuurders die drankjes nuttigen tijdens het rijden. Dit, samen met de groeiende zorg voor milieuvervuiling door wegwerpverpakkingen, heeft de ontwikkeling van de TADA tumbler aangewakkerd. Deze tumbler is speciaal ontworpen met het oog op automobilisten, voorzien van een deksel waarvan de open- of gesloten status duidelijk zichtbaar is, zodat de bestuurder zich op de weg kan blijven concentreren. Het magnetische deksel maakt eenhandig gebruik mogelijk en de beker past perfect in diverse auto bekerhouders, terwijl het ook een comfortabele grip biedt.

De TADA tumbler is vervaardigd uit voedselveilig roestvrijstaal en PP-materiaal voor het deksel en de stopper. Met een inhoud van 370 ml of 450 ml is de tumbler zowel praktisch als stijlvol. De unieke eigenschappen van het ontwerp, zoals de vacuüm isolatie en het gebruiksgemak, onderscheiden de TADA van andere drinkbekers op de markt.

De interactie met de TADA tumbler is intuïtief en veilig. Met één hand te bedienen, kunnen gebruikers hun drankje veilig nuttigen terwijl de andere hand vrij blijft voor het sturen. Het morsvrije deksel zorgt voor een zorgeloze mobiliteit. Hiermee verbetert de TADA de rijervaring en stelt gebruikers in staat om van hun drankjes te genieten, terwijl ze hun ecologische voetafdruk verkleinen.

De ontwikkeling van de TADA tumbler begon in mei 2022 en werd voltooid in maart 2023 in Shanghai. Het ontwerpproces omvatte uitgebreid onderzoek naar de risico's van drinken tijdens het rijden en de noodzaak voor een veilige en praktische oplossing. Dit leidde tot de creatie van een tumbler die niet alleen de drinkervaring verbetert, maar ook bijdraagt aan de verkeersveiligheid.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de TADA was het vinden van een balans tussen een morsvrije functionaliteit en een moeiteloze opening. Geïnspireerd door de betrouwbare structuur van een wandschakelaar, integreerde het team een magnetisch sluitmechanisme in het dekselontwerp. Dit zorgt voor een gemakkelijke en duidelijke bediening, vergelijkbaar met het omzetten van een lichtschakelaar, terwijl het ook zorgt voor een veilige en hygiënische sluiting.

De TADA tumbler is niet alleen een toonbeeld van innovatief design, maar is ook bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Bakeware, Tableware, Drinkware en Cookware Design in 2024. Deze prestigieuze onderscheiding bevestigt de praktische en innovatieve waarde van de TADA, die voldoet aan professionele en industriële eisen en bijdraagt aan een betere wereld.

Met patenten voor zowel het nuttige model als het uiterlijk, is de TADA tumbler een beschermde innovatie die de manier waarop we denken over drinken tijdens het rijden verandert. Het team achter de TADA, waaronder Jikai Bao en Richie Ma onder leiding van Sharlene Tai, heeft een product gecreëerd dat zowel functioneel als milieuvriendelijk is, en dat de dagelijkse routine van automobilisten over de hele wereld zal verbeteren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanghai Grand Trade Co.,Ltd.
Afbeeldingscredits: Grand
Projectteamleden: Designer: Jikai Bao Richie Ma Director: Sharlene Tai
Projectnaam: Tada
Projectklant: Shanghai Grand Trade Co.,Ltd.


Tada IMG #2
Tada IMG #3
Tada IMG #4
Tada IMG #5
Tada IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp