Trido: Magnetische Bouwstenen voor Oneindige Creativiteit

Transformeer je interieur met Trido's unieke magnetische bouwstenen

Ben je op zoek naar een unieke manier om je interieur te verfraaien? Maak kennis met Trido, een revolutionair concept dat kunst, design en technologie combineert. Met Trido's magnetische bouwstenen kun je eindeloos veel decoratieve objecten creëren, van sculpturen tot vazen en houders. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de oneindige mogelijkheden van Trido.

Trido is ontworpen door Artur Tikhonenko, een getalenteerde ontwerper die zich liet inspireren door sculpturen, gipsafdrukken en origamitechnologie. Het idee achter Trido was om een transformeerbaar stuk decor te creëren dat op verschillende manieren kon worden herbouwd, in verschillende vormen en stijlen. Door te spelen met deze magnetische bouwstenen word je uitgedaagd om je artistieke kant te ontdekken en nieuwe creaties te maken. Of je nu in een andere stemming bent of een nieuwe stijl wilt uitproberen, Trido biedt eindeloze mogelijkheden voor artistieke expressie.

Wat Trido echt uniek maakt, is het gebruik van de geometrie van de Platonische lichamen, zoals de tetraëder en de octaëder, als basis voor de bouwstenen. Dankzij een ingenieus magnetisch systeem kunnen alle zijden van elke vorm met elkaar verbonden worden, zonder afstoting. Dit zorgt voor eindeloze constructiemogelijkheden en maakt het bouwproces zeer eenvoudig en plezierig. De bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic en de magneten zijn veilig verborgen in een speciaal binnenste "nest". Het magnetische systeem van Trido is beschermd door patenten in verschillende landen over de hele wereld.

Trido biedt ook een harmonieus gebalanceerd kleurenpalet, met nuances en contrasten die de vormen nog complexer en aantrekkelijker maken. Of je nu een levendige jungle-sfeer wilt creëren of de voorkeur geeft aan een rustgevende lagune-uitstraling, Trido heeft de juiste kleuren om aan je wensen te voldoen.

Trido is niet zomaar een set bouwstenen, het is een inspirerend gereedschap dat je creativiteit stimuleert en je artistieke potentieel naar boven haalt. Met Trido kun je je interieur personaliseren en unieke decorstukken creëren die je nergens anders zult vinden. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Trido.

Trido is ontwikkeld door Artur Tikhonenko, de uitvinder en creatief directeur, samen met Tatiana Ivachko, de ontwerper en merkmanager. Het project begon in het midden van 2017 en in 2020 werden de eerste verkopen gestart in Europa en China. In 2022 werd Trido bekroond met de prestigieuze Red Dot Award "Best of the Best", een erkenning voor het innovatieve en baanbrekende ontwerp.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je interieur te transformeren, kijk dan niet verder dan Trido. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen kunstwerken met deze magnetische bouwstenen. Trido is de perfecte aanvulling op elk modern interieur en een bron van eindeloze inspiratie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Artur Tikhonenko
Afbeeldingscredits: Images 1,2,3,4,5: photographer Artur Tikhonenko
Projectteamleden: Artur Tikhonenko - inventor, creative director and Tatiana Ivachko - designer, brand manager
Projectnaam: Trido
Projectklant: Artur Tikhonenko


Trido IMG #2
Trido IMG #3
Trido IMG #4
Trido IMG #5
Trido IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp