Nu Us: Slimme Verpakking voor Supplementen

Een Nieuwe Brand Identity en Verpakking Ontworpen door Salvita Bingelyte

Salvita Design heeft een nieuwe brand identity en slimme verpakking ontworpen voor het vitaminesupplement Nu Us. De stress en angst van de afgelopen jaren hebben consumenten ertoe aangezet manieren te zoeken om hun gezondheid te verbeteren door hun immuunsysteem te versterken. Met een gebalanceerde dagelijkse dosis van twee unieke pillen zijn de Nu Us supplementen gemaakt om vierentwintig uur immuniteit te ondersteunen met maximale vitamineopname. De ochtendcapsule verhoogt de energie en balanceert het stressniveau, terwijl de nachtcapsule de kwaliteit van de slaap verbetert.

Het was noodzakelijk om duidelijk onderscheid te maken tussen de dag- en nachtcapsules, vandaar het idee van witte en zwarte flesjes. De zon- en maansymbolen onderscheiden ook de verschillende supplementen, maar wanneer de flesjes naast elkaar worden geplaatst, smelten de symbolen prachtig samen tot één geheel, waarbij benadrukt wordt dat de capsules samen ingenomen moeten worden voor maximale effectiviteit. Het lettertype van het logo en het hoofdwoord "immunity" zijn uniek gecreëerd door subtiel letters te combineren.

De verpakking is gerealiseerd met behulp van zeefdruktechnologie. Het label heeft een breedte van 163 mm en een hoogte van 60 mm.

Deze supplementverpakking is tijdloos en zal nooit uit de mode raken. Het straalt de hoogste kwaliteit uit met eenvoud en elegantie. Om een interessante draai toe te voegen, maken deze ontwerpen gebruik van eenvoudige zon- en maanvormen in heldergeel om de aandacht te trekken. Geel straalt optimisme, verlichting en geluk uit. Het geeft energie, roept aangename gevoelens op en boeit de kijker moeiteloos. Op de labels zorgt het elegante hoofdlettertype voor een dominante esthetiek en portretteert het een transparant en eerlijk merk.

Het ontwerpproces begon in augustus 2022 en werd in februari 2023 voltooid in Vilnius, Litouwen. Bij het ontwerpen van deze verpakking was het doel om een kalmerende sfeer te creëren in plaats van een explosie van kleur in een toch al stressvol leven. Het overweldigen van consumenten met te veel ontwerpelementen bood geen voordeel, daarom is er gekozen voor een minimalistisch, strak ontwerp. Het moeilijkste was om een manier te bedenken om de verpakking op te fleuren en uniek te maken. Het resultaat is een nieuw, opvallend productontwerp met een creatieve twist.

De Nu Us supplementverpakking is ontworpen door Salvita Bingelyte van Salvita Design in Litouwen. Het ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in 2023. Deze award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de Nu Us supplementverpakking heeft Salvita Bingelyte een slimme en esthetisch aantrekkelijke oplossing gecreëerd voor het versterken van de immuniteit. De eenvoudige, maar doordachte ontwerpkeuzes maken deze verpakking uniek en effectief in het aantrekken van consumenten. De combinatie van witte en zwarte flesjes, samen met de zon- en maansymbolen, zorgt voor een visueel aantrekkelijke presentatie. Het minimalistische ontwerp straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit, terwijl de gele accenten een vleugje speelsheid toevoegen. Met de Nu Us supplementverpakking wordt het verbeteren van de gezondheid een stijlvolle en plezierige ervaring.

Beeldcredits: Salvita Bingelyte (Stylist / Fotograaf), Erin Hope Stevens (Copywriter)


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Salvita Bingelyte
Afbeeldingscredits: Salvita Bingelyte (Stylist / Photographer) Erin Hope Stevens (Copywriter)
Projectteamleden: Salvita Bingelyte
Projectnaam: Nu Us
Projectklant: Salvita Bingelyte


Nu Us IMG #2
Nu Us IMG #3
Nu Us IMG #4
Nu Us IMG #5
Nu Us IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp