Minimalistische en Duurzame Verpakking voor Wimperextensions door Tsunaguwork's Ltd.

Een innovatieve verpakkingsoplossing die esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid combineert

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, heeft Tsunaguwork's Ltd. een unieke verpakkingsoplossing ontworpen voor wimperextensions. De verpakking combineert een minimalistisch ontwerp met duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel kleine als grote salons.

Tsunaguwork's Ltd. werd geïnspireerd door de overvloed aan plastic verpakkingen die in de wimperverlengingsindustrie worden gebruikt. Het bedrijf zag een kans om een duurzamere oplossing te bieden die ook esthetisch aantrekkelijk en functioneel is. De verpakking is ontworpen om de hoeveelheid plastic te verminderen en tegelijkertijd de functionaliteit en zichtbaarheid te verbeteren.

Wat deze verpakking onderscheidt van andere op de markt, is de combinatie van functionaliteit en milieuvriendelijkheid. De verpakking vermindert de hoeveelheid plastic met meer dan 80% in vergelijking met standaard verlengingskoffers. Bovendien is de binnenkant van de verpakking zorgvuldig berekend en ontworpen om te voorkomen dat elke delicate wimperverlenging elkaar raakt. Het resultaat is een prachtig opgeslagen product in minder dan twee derde van de ruimte van conventionele verpakkingen.

De verpakking is gemaakt met behulp van een geüpdatete versie van de gestandaardiseerde structuur van zeer gespecialiseerde producten. Wanneer het pakket wordt opgeslagen, neemt het de vorm aan van een compact prisma. De verpakking is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met gemakkelijk te begrijpen identificatie door kleur en notatie. Het gebruik van plastic is verminderd om de milieu-impact te verminderen.

De verpakking is ontworpen met het oog op de technische specificaties van het product. De afmetingen van het product zijn 22mm x 22mm x 120mm. De verpakking is ontworpen om een breed scala aan wimperverlengingen compact en efficiënt op te slaan. Bovendien kan de verpakking gemakkelijk worden geopend en gesloten door een schuifmechanisme.

Tsunaguwork's Ltd. heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de verpakkingsbehoeften van wimper salons. Het bedrijf ontdekte dat veel salons een groot aantal verschillende soorten verpakkingen hadden en dat de verpakking niet zo bekend was als het zou moeten zijn. Het bedrijf heeft daarom een papieren, compacte verpakking ontworpen die ook zichtbaarheid biedt tijdens de behandeling.

De verpakking van Tsunaguwork's Ltd. heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Bronzen A' Packaging Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Ze worden gewaardeerd voor het opnemen van best practices in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

De verpakking van Tsunaguwork's Ltd. is een uitstekend voorbeeld van hoe design, innovatie en technologie kunnen worden gecombineerd om een product te creëren dat zowel mooi als functioneel is. Het is een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid en hun vermogen om unieke en originele oplossingen te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tsunaguwork's Ltd.
Afbeeldingscredits: Tsunaguwork's Ltd.
Projectteamleden: Hitomi Ishihara Atsushi Nishikawa Reiko Ikami Kensaku Tsujino
Projectnaam: Minimum Aesthetic Space
Projectklant: Tsunaguwork's Ltd.


Minimum Aesthetic Space IMG #2
Minimum Aesthetic Space IMG #3
Minimum Aesthetic Space IMG #4
Minimum Aesthetic Space IMG #5
Minimum Aesthetic Space IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp