Galaxy Light: Een Futuristische Elektrische Coupé die Technologie en Chinese Esthetiek Combineert

Een Unieke Synthese van Hightech en Chinese Cultuur

Geely Auto Group Holding Co., Ltd heeft de Galaxy Light onthuld, een slimme elektrische coupé die de nieuwste iteratie van de kenmerkende rimpel-esthetiek van Geely belichaamt. Met zijn unieke esthetische aantrekkingskracht en focus op technologische integratie, biedt de Galaxy Light een comfortabele en futuristische ruimte voor gebruikers om te genieten van een beter leven, culturele charme en echte slimme ecologie.

De Galaxy Light, een conceptauto van Geely, is een slimme elektrische coupé met een verlengde carrosserie en een laag zwaartepunt. Het ontwerp is een synthese van hightech en de kenmerkende rimpel-esthetiek van Geely. Het exterieur is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, terwijl het interieur is verrijkt met intuïtieve AI-interactie en een romantische Chinese stijl. Dit maakt van de Galaxy Light een comfortabele en futuristische ruimte voor gebruikers om te genieten van een beter leven, culturele charme en echte slimme ecologie.

De Galaxy Light is ontworpen met behulp van geavanceerde technologie en Chinese culturele invloeden. Het interieur heeft een transparante indeling en beschikt over vlinderdeuren en een groot opvouwbaar gebogen display dat visueel aansluit bij het hightech exterieur. Het interieur is voorzien van blauw leer, bamboevezel tapijten en rimpelpatronen geïnspireerd op het Westmeer, samen met verschillende elementen van het Westmeer. Dit brengt de natuur op een moeiteloze manier in de rustige en elegante ruimte van de Galaxy Light.

De Galaxy Light biedt ook geavanceerde technologische functies. Het aanraakscherm ondersteunt diverse functies en zes scenario-modi, die automatisch kunnen worden aangepast op basis van intelligent leren. Het interieur is gericht op veiligheid en intelligentie, met displays in een cirkelvormige opstelling die een meeslepend groot scherm vormen. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers onafhankelijk toegang hebben tot entertainment en ondersteunt ook het veilig rijden met één klik berichtenverzending.

De Galaxy Light is ontwikkeld en ontworpen in Shanghai, China. Het project begon in juni 2022 en werd voltooid in november 2022. Vervolgens werd het tentoongesteld in Hangzhou, China, in februari 2023. Het ontwerp van de Galaxy Light is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften en voorkeuren van consumenten. Het doel was om een elektrische auto te creëren die niet alleen een middel van mobiliteit is, maar ook een drager van cultuur en esthetiek.

De Galaxy Light heeft al erkenning gekregen voor zijn uitzonderlijke ontwerp. Het heeft de Platinum A' Design Award gewonnen in de categorie Auto en Land Based Motor Vehicles Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van wereldklasse die getuigen van ongeëvenaard professionalisme, genialiteit en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De Galaxy Light wordt geprezen om zijn esthetiek, prestaties en gebruikerservaring, en draagt bij aan de vooruitgang van kunst, wetenschap, design en technologie.

Met de Galaxy Light heeft Geely Auto Group Holding Co., Ltd een indrukwekkende elektrische coupé gecreëerd die technologie en Chinese esthetiek op een unieke manier combineert. Het ontwerp is een perfecte balans tussen esthetiek en technologie, en biedt gebruikers een comfortabele en futuristische ruimte om te genieten van een beter leven en echte slimme ecologie. Met zijn erkenning als winnaar van de Platinum A' Design Award, bevestigt de Galaxy Light zijn positie als een baanbrekend ontwerp dat de grenzen van kunst, wetenschap, design en technologie verlegt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Geely Auto Group Holding Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Geely Auto Group Holding Co., Ltd
Projectteamleden: Zheng Chen Haifeng Qin Boqing Wu Chuanxi He Zi Ye
Projectnaam: Galaxy Light
Projectklant: Geely Auto Group Holding Co., Ltd


Galaxy Light IMG #2
Galaxy Light IMG #3
Galaxy Light IMG #4
Galaxy Light IMG #5
Galaxy Light IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp