Smart Lock: Een Innovatieve en Veilige Toegangsoplossing

Remote Visual Intercom voor een Slimme en Beveiligde Woning

Intelligent home equipment is bevorderlijk voor het verbeteren van de leefomgeving van mensen. De beveiliging en het gemak van de deursloten kunnen worden verbeterd door middel van intelligente technologieën. Dit product beschikt over een eenvoudig bedieningspaneel, functies van een netwerkbaar cloudplatform, toonaangevende 3D-structuurlicht gezichtsherkenningstechnologie en technologie voor vingerafbeeldingsherkenning, met als doel gebruikers de hoogwaardige beveiligingsbescherming en intelligente interactieve ervaring te bieden die mechanische deursloten missen.

De Smart Lock is een revolutionair product dat de manier waarop we toegang krijgen tot onze woningen transformeert. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve technologieën biedt het gebruikers een hoog niveau van beveiliging en gemak.

Een van de opvallende kenmerken van dit slimme slot is de ondersteuning van meerdere ontgrendelingsmethoden, zoals gezichtsherkenning en vingerafbeeldingsherkenning. Door gebruik te maken van toonaangevende 3D-structuurlicht gezichtsherkenningstechnologie, voorkomt dit slot de aanval van 2D-materialen zoals video's en foto's. Bovendien maakt het gebruik van vingerafbeeldingsherkenningstechnologie het moeilijk om biometrische kenmerken te kopiëren voor andere doeleinden. Met deze geavanceerde technologieën biedt de Smart Lock een ongeëvenaard niveau van beveiliging en bescherming.

Naast de geavanceerde beveiligingsfuncties is de Smart Lock ook netwerkbaar, waardoor gebruikers de status van het deurslot kunnen bekijken, deurfuncties kunnen instellen en gebruiken via een cloudplatform. Dit biedt een ongekend niveau van gemak en controle over de toegang tot de woning.

Het ontwerp van de Smart Lock is zorgvuldig doordacht en combineert functionaliteit met esthetiek. Het ultra-dunne ontwerp en de hoogwaardige materialen, zoals de behuizing van luchtvaartaluminium en het geharde glazen decoratieve paneel, geven het slot een verfijnde en technologische uitstraling. Bovendien zorgt de geavanceerde oppervlaktebehandeling en spuitgiettechnologie ervoor dat het slot slijtvast, krasbestendig en duurzaam is.

De Smart Lock is uitgerust met een krachtige lithiumbatterij met een capaciteit van 5000 mAh, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over een lege batterij. Met zijn compacte formaat van L414 mm x B74 mm x H24,5 mm past het slot perfect bij elke deur en kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in elk interieur.

De interactie met de Smart Lock is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het ergonomische ontwerp van de buitendeurklink maakt het mogelijk om de deur te openen met een simpele grip. De voorkant van de handgreep is voor vingerafdrukherkenning en de achterkant is voor vingerafbeeldingsherkenning. Dankzij de omgevingsverlichting worden gebruikers op de hoogte gehouden van de status van het deurslot, zoals een lage batterij. Bovendien maakt de remote visual intercom-functie het mogelijk om te communiceren met bezoekers, waarbij gebruikers kunnen chatten en zelfs foto's kunnen maken. Met de ingebouwde peephole en andere alarmfuncties kan het deurslot automatisch personen identificeren, foto's maken en meldingen sturen naar het cloudplatform als er verdachte activiteiten rond de deur worden gedetecteerd.

Het Smart Lock-project werd voltooid in maart 2023 in Shenzhen, waar het team van Xianghong Li, Dehua Chen en Xi Chen met succes de uitdagingen op het gebied van beveiliging en gemak heeft overwonnen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen hebben ze een product gecreëerd dat de normen voor slimme deursloten verlegt.

Met zijn unieke eigenschappen, geavanceerde technologieën en verfijnde ontwerp is de Smart Lock een essentieel onderdeel van elke slimme woning. Het biedt gebruikers niet alleen een hoog niveau van beveiliging, maar ook het gemak en de controle over hun toegang tot de woning. Met de Smart Lock kunnen gebruikers met vertrouwen hun huis verlaten, wetende dat hun eigendommen veilig zijn.

De Smart Lock is een bekroond ontwerp en heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelaccessoires, Hardware en Materialen. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve karakter en de technische excellentie van het ontwerp, evenals de positieve impact die het heeft op het dagelijks leven van mensen.

Met de Smart Lock wordt toegang tot uw huis slimmer, veiliger en gemakkelijker dan ooit tevoren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen MTC Digital Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: SHENZHEN MTC DIGITAL TECHNOLOGY CO.,LTD.
Projectteamleden: Xianghong Li, Dehua Chen and Xi Chen
Projectnaam: Smart Lock
Projectklant: Shenzhen MTC Digital Technology Co., Ltd


Smart Lock IMG #2
Smart Lock IMG #3
Smart Lock IMG #4
Smart Lock IMG #5
Smart Lock IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp