Smied Mate03: Een Modern Slim Deurontwerp voor de Stijlbewuste Woning

Een Innovatieve Creatie van Buyang Group Co.,Ltd

Inleiding:

De esthetiek van moderne jongeren in huisontwerp ontwikkelt zich met het concept van mode en eenvoud. Het ontwerpteam van Buyang Group Co.,Ltd heeft als oorspronkelijke intentie dit product te ontwikkelen: een deur met aanpasbare afmetingen en afwerking, gebruiksgemak en een vleugje technologie, zonder de muur van het gebouw te beschadigen.

Smied Mate03 is een modern slimme deur die is gelanceerd voor de high-end woningdecoratiemarkt, gericht op jongeren. Het is ontworpen met het oog op "praktisch" en "stijlvol". Uitgerust met een multifunctioneel slot en intelligent controlesysteem, biedt het gebruikers een handige manier om het huis te ontgrendelen en binnen te gaan. Tegelijkertijd kunnen gebruikers hun eigen deur aanpassen om te voldoen aan de snel veranderende esthetische behoeften van de mainstream consumentengroepen.

De Smied Mate03-deur is gemaakt van een zink-ijzeren legeringskern, versterkt stalen gaas en 8+8 mm IJslands lateraal vochtbestendig en milieuvriendelijk hout aan de binnen- en buitenkant. Het is corrosiebestendig, bestand tegen hoge temperaturen en slijtvast. Het interieur is gevuld met luchtvaart honingraat aluminiumfolie, met goede geluidsisolatie, warmte-isolatie en waterdichte prestaties. De onderkant is voorzien van een originele dubbel gelaagde bekleding, met aanpasbare textuur, waardoor gebruikers meer keuzevrijheid hebben.

Met een afmeting van 960 * 88 * 2250 mm past de Smied Mate03-deur perfect in verschillende woningontwerpen. Het smalle frame en de dubbel gelaagde bekleding geven de deur een moderne uitstraling, terwijl het multifunctionele slot en het intelligente controlesysteem zorgen voor een moeiteloze ontgrendeling. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende ontgrendelingsmethoden, zoals sleutel, vingerafdruk en wachtwoord, om te voorkomen dat ze het huis niet kunnen betreden vanwege verloren sleutels of vergeten wachtwoorden.

Het Smied Mate03-project werd gelanceerd in Yongkang, China in oktober 2021, voltooid in maart 2022 en tentoongesteld in mei 2022. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften en voorkeuren van de markt, met name de post-80s en 90s consumenten die op zoek zijn naar op maat gemaakte deuren met een vleugje technologie.

De creatie van de Smied Mate03-deur bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het ontwerpteam moest een balans vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Het resultaat is een deur met een elegant en modern uiterlijk, met een smal aluminium frame, houtnerf en roestvrijstalen inleg. Het innovatieve ontwerp van het deurkozijn maakt het mogelijk om de deur aan te passen zonder de muur te beschadigen, waardoor het een goede keuze is voor verschillende woningontwerpen.

De Smied Mate03-deur heeft erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het ontving de Bronze A' Design Award in de categorie Meubelaccessoires, Hardware en Materialen in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en technologie is de Smied Mate03-deur een ideale keuze voor stijlbewuste consumenten die op zoek zijn naar een moderne en slimme deur voor hun woning.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Buyang Group Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Buyang Group Co.,Ltd
Projectteamleden: Xu Buyun Xu Jingjun Hu Jinkui
Projectnaam: Smied Mate03
Projectklant: Buyang Group Co.,Ltd


Smied Mate03 IMG #2
Smied Mate03 IMG #3
Smied Mate03 IMG #4
Smied Mate03 IMG #5
Smied Mate03 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp