Ossh: Een Multifunctionele Deurklink met Innovatieve Toepassingen

Een revolutionaire benadering van deurklinken door F.lli Razeto en Casareto S.p.a

Inleiding:

Deurklinken zijn niet langer alleen functionele onderdelen van een deur. Met de introductie van Ossh, een multifunctioneel deurklinksysteem, heeft F.lli Razeto en Casareto S.p.a de deurklink getransformeerd tot een intuïtieve interface die veiligheids- en managementinformatie communiceert. Ossh is een ware revolutie in de wereld van deurklinken en biedt ongekende toepassingen die de veiligheid en het gemak in verschillende omgevingen verbeteren.

Body:

Ossh is verkrijgbaar in verschillende kits, elk met specifieke functies die zijn afgestemd op de omgeving waarin ze worden gebruikt. De "Stand Alone" kit is ontworpen voor privacy en heeft een uniek verlichtingssysteem. Wanneer de deur gesloten is, licht de deurklink rood op, waardoor duidelijk wordt dat de ruimte bezet is.

Voor branddeuren is er de "Wired" kit, die een innovatieve benadering biedt om mensen te begeleiden naar veilige vluchtroutes. In geval van brand lichten de deurklinken groen op aan de ene kant en rood aan de andere kant van de deur, om aan te geven of een vluchtroute veilig is of niet. Het gepatenteerde communicatieprotocol zorgt ervoor dat de deurklinken en de centrale verwerkingseenheid (CPU) kunnen communiceren met externe veiligheidssystemen.

Daarnaast is er de "Wi-fi" kit, die de deurklinken integreert met andere apparaten en hun kleur aanpast aan de omgeving. Deze kit is ideaal voor domoticasystemen en biedt eindeloze mogelijkheden voor aanpassing en personalisatie.

Wat Ossh echt uniek maakt, is het Esi antimicrobiële systeem. De deurklinken zijn behandeld met een speciale permanente anodische bescherming, waardoor ze antimicrobieel zijn en bescherming bieden tegen virale en bacteriële besmetting. Ossh is getest en gecertificeerd om het coronavirus te doden, waardoor het niet alleen de omgeving, maar ook de handen van mensen reinigt terwijl ze de deur openen.

Ossh is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een eigentijds ontwerp. Met afmetingen van 131x35x55 mm past het perfect bij elke deur. De deurklinken zijn voorzien van een RGB LED-strip en een acryl inzetstuk voor een optimale lichtverspreiding.

Conclusie:

Ossh is niet zomaar een deurklink, het is een multifunctioneel systeem dat de veiligheid en het gemak in verschillende omgevingen verbetert. Of het nu gaat om privacy, brandveiligheid of domoticatoepassingen, Ossh biedt innovatieve oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke omgeving. Met het Esi antimicrobiële systeem biedt Ossh ook een extra laag bescherming tegen virale en bacteriële besmetting. Ossh is een ware revolutie in de wereld van deurklinken en biedt een nieuwe standaard voor veiligheid en gemak.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Giangi Razeto
Afbeeldingscredits: video : Alessandro De Nicola
Projectteamleden: leading designer : Giangi Razeto engineering: Giorgio Vecchio electronic engineer: Marco Sommariva esi anti microbial system:Giorgio Paolini
Projectnaam: Ossh
Projectklant: Giangi Razeto


Ossh IMG #2
Ossh IMG #3
Ossh IMG #4
Ossh IMG #5
Ossh IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp