Interlude: Een Warme Thuis voor Liefde en Katten

Een Uniek Ontwerp van Noverta Chou

Inleiding

Interlude is een uniek ontwerpconcept dat liefde, comfort en de levensstijl van huisdieren combineert. Ontworpen door Noverta Chou, is dit project een renovatie van een oud appartement dat een warme en harmonieuze sfeer creëert voor een stel en hun drie katten. Met behulp van het concept van een ruimtecapsule en zachte gebogen lijnen, heeft de ontwerper een unieke en functionele leefruimte gecreëerd die perfect past bij de behoeften van de bewoners en hun huisdieren.

Ontwerp Inspiratie

De inspiratie voor Interlude komt voort uit de oprechte en sterke liefde tussen het stel. De ontwerper heeft de liefde van het paar vertaald in zachte gebogen lijnen die een warm patroon vormen met blauwe, witte en zilveren tinten. De gedurfde en heldere tegels brengen levendigheid in de ruimte en creëren een delicate ritmiek in het huis. Het betreden van deze woning voelt als een dans voor twee met elegante stappen, als een intermezzo van liefde die toebehoort aan het stel.

Unieke Kenmerken

Wat Interlude onderscheidt van andere ontwerpen is de focus op de behoeften van de bewoners en de levensstijl van hun katten. De ontwerper heeft de oorspronkelijke gastenbadkamer vereenvoudigd tot een toiletruimte met prachtige Noord-Afrikaanse Marokkaanse vloertegels, en de extra ruimte is omgebouwd tot een badkamer voor de katten, waar de kattenbak zich bevindt. De hoofdslaapkamer is verkleind om ruimte te maken voor een bredere badkamer met een ligbad en dubbele wastafels. Bovendien heeft de ontwerper de oorspronkelijke pianokamer opgesplitst in een yogaruimte en een leesruimte, en het kleine deel van de ruimte dat vrijkwam gecombineerd met de ingang om een schoenenkast en opbergruimte te creëren.

Technologie en Materialen

Interlude maakt gebruik van verschillende technologieën en materialen om het ontwerp tot leven te brengen. Dit omvat gebogen houten wanden, met de hand beschilderde kunstwerken, verschillende tegels, smeedijzeren elementen, glazen scheidingswanden, gebakken glas, glas met watergolfpatroon, een Italiaans kwartsstenen kookeiland en een granieten gootsteen.

Locatie en Tijdsbestek

Interlude is voltooid in november 2021 in Taiwan. Het project betrof de renovatie van een 19 jaar oud appartement met een oppervlakte van 122,3 vierkante meter, met vier kamers, een woonkamer, een eetkamer en twee badkamers. De ontwerper heeft de lay-out opnieuw ontworpen en met behulp van het concept van een ruimtecapsule een nieuwe uitstraling aan het oude appartement gegeven.

Ontwerpteam

Het ontwerpteam van Interlude bestaat uit Noverta Chou.

Conclusie

Interlude is een ontwerp dat liefde, comfort en functionaliteit combineert. Het creëert een warme en harmonieuze leefruimte voor een stel en hun katten. Met behulp van het concept van een ruimtecapsule en zachte gebogen lijnen heeft Noverta Chou een unieke en functionele woning gecreëerd die perfect past bij de behoeften van de bewoners en hun huisdieren. Interlude is een ware intermezzo van liefde en harmonie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Noverta Chou
Afbeeldingscredits: Light House Design
Projectteamleden: Noverta Chou
Projectnaam: Interlude
Projectklant: Noverta Chou


Interlude IMG #2
Interlude IMG #3
Interlude IMG #4
Interlude IMG #5
Interlude IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp