Maxxventure MT: Een Innovatieve Herbruikbare Avontuurlijke Motorband

Een Nieuw Concept in Motorbanden

Adventure banden worden steeds populairder, maar deze banden kunnen alleen worden weggegooid en niet hergebruikt. Maxxventure MT Adventure, een herbruikbare motorband, introduceert een nieuw concept van gebruik.

De Maxxventure MT is een innovatieve herbruikbare motorband die een nieuwe esthetiek brengt met zijn kubusvormige profiel. In dit model heeft het voorwiel een dubbele levensduur ten opzichte van het achterwiel. Het gebruikte voorwiel kan worden geïnstalleerd als trailerbanden en kan nog steeds 5000 km extra rijden. Bovendien heeft deze avontuurlijke band een grotere laadcapaciteit dan andere trailerbanden. Deze herbruikbare motorband introduceert een nieuw concept van milieuvriendelijk gebruik.

De Maxxventure MT maakt gebruik van een nieuw kubusvormig profiel en een techniek genaamd "sleeve wire twinning" om de prestaties en stabiliteit te verbeteren. Deze band is ontworpen met het oog op hergebruik, waardoor de levensduur van de band wordt verlengd en een betere laadcapaciteit wordt geboden.

Met zijn unieke eigenschappen biedt de Maxxventure MT Adventure een duurzaam alternatief voor avontuurlijke motorbanden. Het hergebruik van oude banden verlengt niet alleen de levensduur van de band, maar zorgt ook voor een betere belastbaarheid. Dit innovatieve ontwerp is een stap in de richting van een milieuvriendelijkere toekomst voor motorbanden.

De Maxxventure MT Adventure is ontwikkeld door Maxxis International Co., Ltd. en is een resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling. Het doel van dit ontwerp is om avontuurlijke banden herbruikbaar te maken en een ecologisch verantwoorde optie te bieden. Door gebruik te maken van nieuwe materialen en ontwerptechnieken, kan de levensduur van avontuurlijke banden worden verlengd en kunnen oude banden opnieuw worden gebruikt.

De Maxxventure MT Adventure is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het kubusvormige profiel van de band geeft een unieke uitstraling aan de motorfiets en trekt de aandacht van liefhebbers van avontuurlijke rijervaringen. Met zijn duurzame ontwerp en verbeterde prestaties is de Maxxventure MT Adventure een winnaar van de prestigieuze A' Design Award in de categorie Voertuigonderdelen, Auto-accessoires en Verzorgingsproducten.

De Maxxventure MT Adventure is een revolutionaire motorband die de normen verlegt op het gebied van avontuurlijke banden. Met zijn herbruikbare ontwerp, verbeterde prestaties en esthetische aantrekkingskracht is deze band een must-have voor avontuurlijke motorrijders die op zoek zijn naar duurzaamheid en kwaliteit.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Cheng Shin Rubber IND.Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: photographer , KAN MING HAN , 2022
Projectteamleden: KAN MING HAN
Projectnaam: Maxxventure MT
Projectklant: Cheng Shin Rubber IND.Co., Ltd.


Maxxventure MT IMG #2
Maxxventure MT IMG #3
Maxxventure MT IMG #4
Maxxventure MT IMG #5
Maxxventure MT IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp