Smart Display: Een Slimme Innovatie voor Autowielen

Ontwerper: Citic Dicastal Co.,Ltd

Inleiding:

De ontwerpers van Citic Dicastal Co.,Ltd hebben een revolutionair nieuw concept geïntroduceerd: de Smart Display. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van autowielen als drager en biedt een schermloze weergave van 3D-beelden die met het blote oog zichtbaar zijn. Met de Smart Display kunnen adverteerders gegevens overbrengen, gevaar waarschuwen, de conditie van het voertuig monitoren en nog veel meer. Bovendien kan het systeem afbeeldingen aanpassen aan de gemoedstoestand van de bestuurder, waardoor er een unieke interactie tussen mens en voertuig ontstaat. Dit product voldoet aan de behoefte van consumenten aan gepersonaliseerde en slimme wielproducten.

De Smart Display onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Het oppervlak is voorzien van een pianozwarte laklaag in combinatie met een glanzende afwerking, waardoor de stoere lijnen van de vorm worden benadrukt. De integratie van de LED-insteekmodule en de wielen is perfect uitgevoerd, waarbij de vloeiende lijnen van de module de rondingen van het wiel weerspiegelen. Het ontwerp van de wielen combineert sterkte en flexibiliteit op een harmonieuze manier, met een solide integriteit. Daarnaast kunnen de afbeeldingen op de wielen veranderen met de snelheid van het voertuig, waardoor aan de individuele behoeften van consumenten kan worden voldaan.

De Smart Display maakt gebruik van een snelheidsafhankelijk matchingsalgoritme dat nauwkeurig de versnelling en de hoeksnelheid van het wiel tijdens het draaien kan detecteren. Op basis hiervan kan de LED-beeldweergave dynamisch worden aangestuurd. Bij snelheden onder de 20 km/u wordt er een stromend waterlicht weergegeven, terwijl er bij snelheden van 20 km/u en hoger 3D-beelden worden getoond. Dit zorgt voor een diepe integratie van het wielnaafontwerp en geavanceerde elektronische informatietechnologieën.

Met afmetingen van 680 * 300 * 680 mm past de Smart Display perfect op de meeste autowielen en kan het eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende voertuigmodellen.

Het ontwerp van de Smart Display heeft de aandacht getrokken en is bekroond met de prestigieuze A' Design Award. Deze prijs bekroont ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap. De Smart Display heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Voertuigonderdelen, Auto-accessoires en Verzorgingsproducten. Dit is een erkenning voor het innovatieve karakter en de uitstekende expertise van het ontwerpteam van Citic Dicastal Co.,Ltd.

Met zijn unieke kenmerken en functionaliteiten is de Smart Display een baanbrekende innovatie die de mogelijkheden van autowielen vergroot. Het biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor adverteerders en voertuigmonitoring, maar creëert ook een gepersonaliseerde en interactieve ervaring voor bestuurders. De Smart Display is een voorbeeld van de voortdurende vooruitgang in technologie en design, en laat zien hoe kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie samenkomen in de wereld van lifestyle.

Intellectuele eigendomsrechten: Patent ZL 201921210163.7.CITIC Dicastal CO.,LTD.2019. Patent ZL 201922137163.5.CITIC Dicastal CO.,LTD.2019. Patent ZL 201922138304.5.CITIC Dicastal CO.,LTD.2019. Patent ZL 202030016480.7.CITIC Dicastal CO.,LTD 2020.

Design Team: Zuo Xu, Hanqi Wu, Guoyuan Xiong, Zhihua Zhu, Shiwen Xu, Minglei Li en Yao Dai.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CITIC Dicastal CO.,LTD
Afbeeldingscredits: CITIC Dicastal CO.,LTD
Projectteamleden: Zuo Xu, Hanqi Wu, Guoyuan Xiong, Zhihua Zhu, Shiwen Xu, Minglei Li and Yao Dai
Projectnaam: Smart Display
Projectklant: CITIC Dicastal CO.,LTD


Smart Display IMG #2
Smart Display IMG #3
Smart Display IMG #4
Smart Display IMG #5
Smart Display IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp