Infinity: Een Slimme Telefoon met Oneindige Reflectie

Ontworpen door het Transsion CMF Design Team

Inleiding

De Infinity is een revolutionaire slimme telefoon die geïnspireerd is op het House of Infinite Mirrors van Yayoi Kusama. Met behulp van een unieke technologie creëert dit toestel de illusie van oneindige ruimte. Het combineert kunst en technologie op een meeslepende manier en biedt gebruikers een visuele ervaring van het hoogste niveau.

De Infinity is ontworpen door het Transsion CMF Design Team en maakt gebruik van een innovatieve reflectietechnologie. Wanneer het licht wordt ingeschakeld, verandert niet alleen de kleur, maar wordt ook een 3D-lichteffect zichtbaar. Dit geeft de telefoon een futuristisch karakter en maakt het mogelijk om tekstberichtmeldingen te zien zonder het scherm te hoeven openen. De slanke telefoon biedt nu een 3D-visuele ervaring van licht.

Deze unieke eigenschappen maken de Infinity tot de eerste in zijn soort. Het is interactief en stelt gebruikers in staat om de kleur van het licht aan te passen via de instellingen van de telefoon. Daarnaast kunnen verschillende SMS-alertlichteffecten worden ingesteld. Het resultaat is een magische afbeelding die zich eindeloos uitstrekt in het slanke lichaam van de telefoon.

Om de oneindige reflectie van licht te realiseren, wordt gebruik gemaakt van een speciale platingtechnologie op de achterkant van de telefoon. De onderkant van de achterkant is voorzien van een spiegelzilveren laag, waarop het gewenste patroon wordt gezeefdrukt. Vervolgens wordt de laag gedeplateerd om ervoor te zorgen dat er meer licht doorheen kan. Ook de bovenste afwerkingsstukken zijn voorzien van spiegelzilveren plating. Het resultaat is een constante reflectie van licht tussen de twee lagen.

De Infinity heeft een afmeting van 163 mm lengte, 76 mm breedte en een dikte van 7,7 mm. Het ontwerpteam van Transsion heeft intensief onderzoek gedaan naar de foto-elektrische effecten van mobiele telefoons en heeft verschillende toepassingen ontwikkeld. De 3D-stereoscopische overlay-technologie heeft veel interesse gewekt bij gebruikers, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van deze unieke telefoon.

Het ontwerpproces van de Infinity begon in oktober 2022 in Shenzhen, China en werd in februari 2023 voltooid. Tijdens het proces werden verschillende uitdagingen overwonnen, zoals het beheersen van de lichtdoorlatendheid en het optimaliseren van de afstand tussen de reflecterende lagen.

De Infinity heeft de prestigieuze Silver A' Design Quality and Innovation Award 2023 gewonnen. Dit is een erkenning voor het innovatieve en creatieve ontwerp, dat uitblinkt in technische kenmerken en artistiek vakmanschap. De telefoon wekt bewondering en verwondering op en biedt gebruikers een buitengewone ervaring.

Met de Infinity heeft het Transsion CMF Design Team een nieuwe standaard gezet op het gebied van slimme telefoons. Het samensmelten van kunst en technologie heeft geleid tot een unieke visuele ervaring die gebruikers zal verbazen. De Infinity is een ware blikvanger en een voorbeeld van innovatie in de wereld van mobiele telefoons.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: lu ni
Afbeeldingscredits: TRANSSION CMF Design Team
Projectteamleden: TRANSSION CMF Design Team
Projectnaam: Infinity
Projectklant: lu ni


Infinity IMG #2
Infinity IMG #3
Infinity IMG #4
Infinity IMG #5
Infinity IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp