De iRest V8 Fuxinhao: Een Revolutie in Thuisgezondheidsbeheer

De Massagestoel Evolueert naar een Gezondheidsmanagement Centrum

De iRest V8 Fuxinhao, ontworpen door ZJ Haozhonghao Health Product Co., Ltd, transformeert de traditionele massagestoel in een centrum voor gezondheidsbeheer. Deze innovatie biedt een unieke benadering van thuisgezondheidszorg, waarbij wellness en technologie samenkomen.

De inspiratie voor de iRest V8 Fuxinhao kwam voort uit de visie om de massagestoel te transformeren in een allesomvattende oplossing voor thuisgezondheidsbeheer. De ontwerpers wilden een 'helende engel' creëren die alle gezinsleden beschermt. De unieke voordelen van massagestoelen, zoals de ontspannen toestand van de gebruiker tijdens de massage en het plezierige karakter van de stoel, maken ze tot de perfecte drager van gezondheidsmanagementfuncties.

Wat de iRest V8 Fuxinhao onderscheidt van andere massagestoelen, is de integratie van gezondheidsmonitoring en gepersonaliseerde massageprogramma's. Door middel van ingebouwde fysiologische sensoren en een applicatieprogramma, iRest Cloud, faciliteert dit product gezondheidsmonitoring en biedt het gepersonaliseerde massages op basis van de verzamelde gegevens. Bovendien introduceert het nieuwe gezondheidsgerelateerde functies, zoals luchtzuivering en kruidenstoombehandeling.

De technologie achter de iRest V8 Fuxinhao omvat een flexibele en schaalbare geleiderailstructuur die zich automatisch aanpast aan verschillende lichaamsmaten en -posities, een tweekernsysteem voor het afzonderlijk besturen van twee massage-rollers, en een gezichtsherkenningssysteem voor het gemakkelijk opbouwen en laden van gebruikersprofielen. Daarnaast bevat het een pulsoximeter voor het verzamelen van de pols- en zuurstofsaturatiegegevens van de gebruiker, een ionisator voor het genereren van negatieve zuurstofionen om schadelijke deeltjes in de lucht te verminderen, en een grafeenverwarming voor het genereren van gelijkmatige en zeer efficiënte thermische straling.

De ontwikkeling van de iRest V8 Fuxinhao was niet zonder uitdagingen. Het team moest nauwkeurige gegevens verzamelen in donkere omgevingen en een algoritme ontwikkelen voor het matchen van massageprogramma's op basis van gezondheidsmonitoring en gebruikersprofielen. Daarnaast waren er technische uitdagingen bij het ontwerpen van de flexibele geleiderail met behulp van speciaal gereedschap en geavanceerde materialen.

De iRest V8 Fuxinhao is meer dan alleen een massagestoel. Het is een revolutie in thuisgezondheidsbeheer, die de weg vrijmaakt voor een toekomst waarin wellness en technologie naadloos samenkomen. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp de Zilveren A' Design Award voor Kwaliteit en Innovatie in 2023 heeft gewonnen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhejiang Haozhonghao Health Product Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Image Credits : Ze Chen, Ruiheng Lan Video Credits: Yifan Kang
Projectteamleden: Zhijing Zhou Yongxiang Zhang Jiayu Wang Xu Sun Jiming Bai Ruiheng Lan Yifan Kang Ze Chen
Projectnaam: iRest V8 Fuxinhao
Projectklant: Zhejiang Haozhonghao Health Product Co., Ltd


iRest V8 Fuxinhao IMG #2
iRest V8 Fuxinhao IMG #3
iRest V8 Fuxinhao IMG #4
iRest V8 Fuxinhao IMG #5
iRest V8 Fuxinhao IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp