Puzzle Learn: Een Innovatieve Manier om Taal te Leren

Een bekroonde studiehulp die leren leuk maakt

Ontworpen door het Miraen Design Team, is Puzzle Learn een unieke studiehulp die taal leren transformeert in een leuk en boeiend spel. Deze innovatieve benadering van onderwijs heeft erkenning gekregen in de vorm van de prestigieuze A' Education, Teaching Aid and Training Content Design Award in 2023.

Puzzle Learn is geïnspireerd door cartoonachtige expressies en is ontworpen om een leuke en gemakkelijke manier te bieden voor studenten om te studeren. Het is een spelachtige studieaanvulling die rekening houdt met hun academisch niveau. Er zijn verschillende niveaus van spellen in deze basisschool woordenschat studie, aangevuld met leuke personages en cartoon elementen die visueel entertainment toevoegen. Dit is om de last van het studeren te verminderen voor de hedendaagse basisschoolleerlingen die zo gewend zijn aan slimme apparaten.

Puzzle Learn is een basisschoolniveau Koreaanse woordenschatstudie supplement ontwikkeld door MiraeN dat bestaat uit 25 dagen studeren. De naam is een combinatie van Puzzle en Learn om de boodschap over te brengen van plezier hebben terwijl je een gecompliceerde taal studeert alsof het een puzzel is die je in elkaar zet. Het bestaat uit verschillende illustraties met eenvoudige uitleg en leuke puzzels om de interesse van de studenten te stimuleren en hun focus te verbeteren.

Entertainende visuele effecten werden aan de gebruikers geboden door frames, spraakballonnen, halftonen agressief te implementeren. Kleine frames werden gebruikt om het boek te drukken om de draagbaarheid te verbeteren zodat de studenten altijd en overal kunnen studeren en het hoofdlettertype werd toegepast in de titel en de hoofdpassage om bij het cartoonconcept te passen. Kleuren werden harmonieus gerangschikt rond de drie hoofdkleuren.

Vier van de puzzel verkennende personages werden gecreëerd om te spelen en de gebruikers aan te moedigen tot de voltooiing van de studie door hun uitgaande persoonlijkheden. Inhoud zoals 'Controleer woordenschat met een eenvoudige puzzel', 'Gebruik woordenschat in verschillende puzzels', 'Los de kruiswoordpuzzel op' met verschillende voorbeelden van het gebruik in het leven van basisschoolleerlingen werden ingevoegd om de studenten te helpen de woorden op de juiste manier toe te passen en te gebruiken in hun echte leven.

De uitdaging was om de basisschoolleerlingen de basis kennis gemakkelijker en eenvoudiger te laten leren, te beginnen met de Koreaanse grammatica en het kan een rol spelen als een basis studieboek voor wiskunde, Engels, wetenschap, sociale studies, en andere verschillende onderwerpen. Het zou mogelijk zijn om later uit te breiden naar andere series.

Deze innovatieve benadering van leren heeft erkenning gekregen in de vorm van de prestigieuze A' Education, Teaching Aid and Training Content Design Award in 2023. De Bronzen A' Design Award wordt toegekend aan uitstekende en creatief geniale ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Gewaardeerd voor het opnemen van best practices in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, tonen ze sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen ze bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mirae-N Design Team
Afbeeldingscredits: Mirae-N Design Team
Projectteamleden: MiraeN design team Creative Director Hyunji Son Brand Design Byoungsok kim, Jihee kim Media Design Seyoung Hong Character Design Bokyong Kim
Projectnaam: Puzzle Learn
Projectklant: Mirae-N Design Team


Puzzle Learn IMG #2
Puzzle Learn IMG #3
Puzzle Learn IMG #4
Puzzle Learn IMG #5
Puzzle Learn IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp