Avameow: Een Interactief Communicatiespel voor de Digitale Wereld

Ontworpen door Anqi Liu, Avameow biedt een unieke en opwindende digitale ervaring voor spelers wereldwijd

Avameow, een innovatief communicatiespel, is ontstaan uit de behoefte aan een leuke, interactieve en digitale oplossing tijdens de pandemie. Het spel combineert de klassieke legende van Koning Arthur met de moderne technologie, en biedt een unieke en opwindende ervaring die zowel lokaal als online gespeeld kan worden.

Anqi Liu, de ontwerper van Avameow, werd geïnspireerd door de traditionele bordspellen zoals "The Resistance: Avalon". Toen deze spellen tijdens de pandemie niet meer in persoon gespeeld konden worden, ontstond het concept van een digitaal, conversatie-gebaseerd strategisch feestspel. Het spel is een moderne adaptatie van het populaire bordspel "The Resistance: Avalon", aangepast voor een mobiel publiek.

Avameow biedt een leuke en boeiende ervaring voor sociale bijeenkomsten, waarbij mensen samenkomen door strategie-gebaseerde gesprekken en het overwinnen van uitdagingen als een team. Of je nu relaties met dierbaren wilt versterken of op zoek bent naar een spannende vorm van entertainment, Avameow is de perfecte reis voor degenen die een plezierige en spannende avontuur willen.

De productinterface en werkstroom van Avameow werden ontwikkeld in Figma, conceptueel voor iOS en Android systemen gebaseerd op de Unity-engine. Het spel biedt veelzijdige en aanpasbare gameplay, met zowel persoonlijke als online modi, een standaardverhaal en een getimede klok. Het spel biedt ook verschillende communicatievoorkeuren, waaronder audiochat, waardoor het ontwerp toegankelijker wordt.

Avameow is meer dan alleen een spel, het is een sociaal platform waar vrienden samen kunnen komen om een avontuur te delen of nieuwe vrienden te maken. In tegenstelling tot andere conversatie-gebaseerde sociale spellen, biedt Avameow een zeer autonoom systeem dat niet alleen een bekende en geliefde legende van Koning Meowthur biedt, maar spelers ook de mogelijkheid geeft om hun eigen aangepaste verhaallijnen te creëren.

Avameow is een mobiel spel en digitaal product. Het spel was een aanpassing van het verhaal van Koning Arthur, dat wordt weergegeven in het bordspel The Resistance, Avalon, dat ook dit verhaal inspireerde. Avameow stelt spelers in staat om te rollenspelen als een kattenridder of dienaar en avonturen te beleven, zowel online als persoonlijk met vrienden en familie.

Avameow heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Electronic and Video Game Design in 2023. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd voor het integreren van de beste praktijken in de industrie en bekwame technische kenmerken, ze zorgen voor voldoening en positieve gevoelens, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anqi Liu
Afbeeldingscredits: Image #No1 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No1 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No2 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No2 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No3 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No3 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No4 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No4 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023 Image #No5 : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Image #No5 : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2022 Video : Illustrator / animator Yangyuchen (Richan) Li 2023 Video : Graphic Designer/ UI/UX Designer / Game Designer Anqi (Angie) Liu 2023
Projectteamleden: Anqi Liu
Projectnaam: Avameow
Projectklant: Anqi Liu


Avameow IMG #2
Avameow IMG #3
Avameow IMG #4
Avameow IMG #5
Avameow IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp