Seasun: Een Levendig en Innovatief Kantoorontwerp

Een Efficiënte en Comfortabele Werkomgeving voor Seasun Games

Seasun Games, een toonaangevende uitgever van videogames in China, heeft onlangs een nieuw kantoorontwerp gekregen dat de levendige en innovatieve cultuur van het bedrijf weerspiegelt. Het ontwerp, gecreëerd door het gerenommeerde ontwerpteam van HEY Corp., combineert elementen van anime, levendige kleuren en diverse vormen van interactie om een unieke en inspirerende werkomgeving te creëren.

Het kantoorontwerp van Seasun is gebaseerd op de gamingcultuur van het bedrijf en maakt gebruik van verschillende kleurenschema's en elementen uit videogames om een levendige, comfortabele en gezonde werkomgeving te creëren. Het ontwerp omvat Japanse anime, levendige kleuren en diverse vormen van interactie, waardoor een energieke en stimulerende sfeer ontstaat.

Een opvallend kenmerk van het ontwerp is het gebruik van evocatie als techniek. Het plafond, de vloerbedekking en de bureaus roepen associaties op met videogames en creëren een gevoel van nostalgie. Dit versterkt de sfeer in de interieurruimte en helpt de druk van de medewerkers te verlichten. Daarnaast zijn goede geluidsisolatie en akoestiek essentieel voor kantoorruimtes. Daarom zijn de muren gemaakt van akoestische viltpanelen die zijn gevormd in interessante geometrische vormen. Deze panelen absorberen niet alleen geluid, maar dienen ook als decoratief element.

Het kantoorontwerp van Seasun omvat ook een verscheidenheid aan kleuren om de ruimte meer persoonlijkheid te geven en een gevoel van frisheid en vitaliteit te creëren. Video game-elementen worden zowel direct getoond om de omgeving te verbeteren en de druk van medewerkers te verlichten, als verborgen om mensen te verrassen en hen de puurste vreugde te brengen.

Het project begon met het ontwerp in juni en de bouw in augustus 2021. Het werd voltooid in november in de stad Zhuhai. Het ontwerp is gebaseerd op onderzoek naar moderne kantoorruimtes en de behoeften van medewerkers. Een ruime, lichte, comfortabele en esthetische werkomgeving kan het werken aangenamer maken en de efficiëntie van medewerkers direct verbeteren.

Het kantoorontwerp van Seasun is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieur, Retail en Tentoonstellingsontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent de uitstekende expertise en innovatie die in het ontwerp zijn verwerkt. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheid, en biedt een opmerkelijk niveau van excellentie en positieve gevoelens.

Het kantoorontwerp van Seasun Games is een inspirerend voorbeeld van hoe een levendige en innovatieve werkomgeving kan bijdragen aan het succes van een bedrijf. Met zijn unieke mix van anime, levendige kleuren en diverse vormen van interactie, creëert het ontwerp een stimulerende en plezierige omgeving voor de medewerkers van Seasun.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: HEY Corp.
Afbeeldingscredits: HEY Corp.
Projectteamleden: HEY Corp. Design Group
Projectnaam: Seasun
Projectklant: HEY Corp.


Seasun IMG #2
Seasun IMG #3
Seasun IMG #4
Seasun IMG #5
Seasun IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp