Stack of Sensation: Een Modern en Verfijnd Woonontwerp

Een Meesterwerk van 10 Points Interior Design - Feng Ya Wu

Inleiding:

Het team van 10 Points Interior Design heeft met hun nieuwste project, genaamd "Stack of Sensation", een modern en verfijnd woonontwerp gecreëerd. Dit ontwerp combineert de moderne en eigentijdse stijl met een overvloed aan materialen om een rationele en sensuele ruimte te creëren. Met behulp van de Art Deco-stijl hebben ze een rijke en gelaagde omgeving gecreëerd die de zintuigen prikkelt en de visuele ervaring versterkt.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp zijn te danken aan de vaardige ontwerptechnieken die zijn gebruikt om verschillende materialen te combineren. Het team heeft de prachtige en moderne Art Deco-stijl toegepast om de ruimte perfect te interpreteren, met oog voor zowel schoonheid als functionaliteit. Door een harmonieuze stijl en een goede verkeersstroom te creëren, verbindt de openbare ruimte de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor een ruimtelijk en transparant patroon ontstaat. Geometrische lijnelementen worden gebruikt om de ruimte vorm te geven, samen met delicate materiaalkeuzes en ingetogen kleuren.

Het ontwerp is gerealiseerd met behulp van verschillende technologieën en materialen, waaronder MDF-dichte platen, Italiaanse verf, Italiaans terrazzo, gebakken glas, systeemkasten, marmer, gelamineerd hout, ijzeren onderdelen en gelamineerde houten vloeren. Met deze combinatie van hoogwaardige materialen is een prachtige en duurzame ruimte gecreëerd.

De specificaties van dit ontwerp omvatten een totale oppervlakte van ongeveer 116 vierkante meter, met een indeling bestaande uit een woonkamer, eetkamer, keuken, twee slaapkamers, een kleedkamer, twee badkamers, een opslagruimte en drie balkons. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op de behoeften en wensen van de bewoners, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.

Dit moderne en eigentijdse woonontwerp is voorzien van verschillende tags, waaronder modern, hedendaagse decoratieve kunst, metalen materialen, terrazzo, visgraatpatroon, zachte decoratieontwerp, residentieel ontwerp en ruimteontwerp. Deze tags weerspiegelen de essentie van het ontwerp en benadrukken de unieke kenmerken ervan.

Het ontwerpteam, onder leiding van Feng Ya Wu, heeft met dit project een uitdagende taak volbracht. Ze hebben niet alleen de esthetische en functionele aspecten van het ontwerp aangepakt, maar ook de technische en constructieve uitdagingen overwonnen. Door constant te communiceren met de klanten en hun voorkeuren in overweging te nemen, hebben ze een ruimte gecreëerd die zowel ruimtelijk als licht aanvoelt, ondanks de beperkingen van de locatie.

Stack of Sensation is een project dat menselijk denken en artistieke expressie combineert. Het ontwerp weerspiegelt de moderne en verfijnde sfeer door het gebruik van marmer, terrazzo, MDF-dichte platen, visgraatpatroon en andere materialen. De rationele indeling en het gebruik van geometrische lijnen, vakmanschap en heldere kleuren dragen bij aan de essentie van de Art Deco-stijl. De ruimte ademt een sfeer uit die wordt benadrukt door deze stijl.

Stack of Sensation is een ware blikvanger en een voorbeeld van uitmuntendheid in woonontwerp. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp is bekroond met de prestigieuze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prijs erkent ontwerpen die zowel praktisch als innovatief zijn en voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Stack of Sensation integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt een vervullende en positieve ervaring, waarmee het bijdraagt aan een betere wereld.

Met Stack of Sensation heeft het team van 10 Points Interior Design een meesterwerk gecreëerd dat zowel esthetisch als functioneel is. Dit ontwerp is een inspiratiebron voor toekomstige woonprojecten en laat zien hoe een harmonieuze combinatie van materialen, stijlen en technieken kan leiden tot een adembenemende leefruimte.

Afbeeldingscredits: Brad Wu Photography


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: 10 POINTS Interior Design
Afbeeldingscredits: Brad Wu Photography
Projectteamleden: FENG-YA WU
Projectnaam: Stack of Sensation
Projectklant: 10 POINTS Interior Design


Stack of Sensation IMG #2
Stack of Sensation IMG #3
Stack of Sensation IMG #4
Stack of Sensation IMG #5
Stack of Sensation IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp