Heting Barbecue: Een Artistieke Beleving van Japanse Cuisine in Jinan

Een Unieke Ruimte die Geschiedenis en Kunst Combineert

Inleiding

Heting Barbecue is een bijzonder restaurant en bar in Jinan, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van deze historische stad. Ontwerper Jianning Wang heeft met dit project een unieke ruimte gecreëerd die kunst, architectuur en culinaire ervaring combineert. Met oog voor detail en artistieke expressie heeft Wang een omgeving gecreëerd die de gasten meeneemt op een reis door de tijd, terwijl ze genieten van heerlijke Japanse gerechten.

De Essentie van het Ontwerp

Het onderscheidende kenmerk van Heting Barbecue is de delicate en indicatieve ontwerpstijl. In plaats van een rechtlijnige presentatie, heeft Wang gekozen voor een subtielere benadering die sterke emoties en een krachtige beleving oproept. Het ontwerp van de ruimte is zorgvuldig gepland om een interessant patroon te creëren binnen de beperkte ruimte. Door gebruik te maken van architectonische principes is elke hoek van het restaurant doordrenkt met een gevoel van ruimtelijke kunst.

Een Reis door de Tijd en Kunst

Heting Barbecue maakt gebruik van verschillende elementen, zoals hout, steen, licht en schaduw, om een sfeer van nostalgie en verbeelding op te roepen. Het ontwerp van de ruimte nodigt gasten uit om de geschiedenis te herbeleven en kunst te ervaren. Het is een plek waar het verleden en de toekomst van Jinan samenkomen, terwijl gasten genieten van heerlijke gerechten.

Technologische Realisatie

Het ontwerp van Heting Barbecue is gerealiseerd door middel van zorgvuldige planning en samenwerking met verschillende leveranciers en bouwpartijen. Het project beslaat in totaal 360 vierkante meter en is gelegen op de derde verdieping van een commercieel gebouw in Jinan. Het ontwerp en de constructie van de ruimte hebben verschillende technische uitdagingen met zich meegebracht, zoals het creëren van de juiste verlichting en het behandelen van decoratieve materialen om de gewenste sfeer te bereiken.

Een Artistieke Beleving van Japanse Cuisine

Het interieur van Heting Barbecue is zorgvuldig ontworpen om een open en vloeiende omgeving te creëren. Verschillende zitplaatsen, waaronder houten stoelen, een Japanse bar en een privé-tatami-box, bieden gasten verschillende ervaringen en niveaus van comfort. Het gebruik van materialen en de vloeiende overgangen tussen ruimtes zorgen voor een harmonieuze en artistieke sfeer. De integratie van elementen zoals kersenbloesems, zand en stenen, en houten hekken benadrukt de verfijnde Japanse stijl en brengt de kunstzinnige sfeer van Jinan tot leven.

Erkenning en Prestaties

Het ontwerp van Heting Barbecue is bekroond met de prestigieuze A' Design Award. Het project heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prijs erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp, evenals de technische uitmuntendheid en artistieke vaardigheden die erin tot uiting komen. Heting Barbecue is een voorbeeld van uitmuntendheid en wekt bewondering en verwondering op bij de gasten.

Conclusie

Heting Barbecue is niet zomaar een restaurant en bar, maar een artistieke beleving van Japanse cuisine in het hart van Jinan. Het ontwerp van Jianning Wang combineert geschiedenis, kunst en culinaire ervaring op een unieke manier. Met aandacht voor detail en een verfijnde esthetiek heeft Wang een ruimte gecreëerd die gasten uitnodigt om de tijd te vergeten en te genieten van de heerlijke gerechten en de kunstzinnige sfeer. Heting Barbecue is een ware parel in de culinaire wereld van Jinan.

Afbeeldingscredits:

Afbeelding #1: Fotograaf Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.

Afbeelding #2: Fotograaf Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.

Afbeelding #3: Fotograaf Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.

Afbeelding #4: Fotograaf Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.

Afbeelding #5: Fotograaf Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.

Intellectueel Eigendom: Copyrights behoren toe aan Wang Jianning, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jianning Wang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019. Image #2: Photographer Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019. Image #3: Photographer Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019. Image #4: Photographer Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019. Image #5: Photographer Wang Chenguang, Heting Barbecue, 2019.
Projectteamleden: Wang Jianning Xie Jing Jia Xuehan
Projectnaam: Heting Barbecue
Projectklant: Jianning Wang


Heting Barbecue IMG #2
Heting Barbecue IMG #3
Heting Barbecue IMG #4
Heting Barbecue IMG #5
Heting Barbecue IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp