Kunyu Mansion: Een Samensmelting van Regionale Elementen en Modern Design

Een Show Flat Ontworpen door ONE-CU Interior Design Lab

Inleiding:

Kunyu Mansion, ontworpen door ONE-CU Interior Design Lab, is een unieke show flat die regionale elementen combineert met modern design. Met de focus op kwaliteit en comfort van het moderne leven, biedt dit project een eenvoudige leefruimte gecombineerd met een luxueuze levensstijl.

Body:

De kracht van Kunyu Mansion ligt in de eenvoudige lijnen en geometrische vormen die een unieke complexe ruimte creëren. Bij een bezoek aan deze ruimte kunnen bezoekers de vrouwelijkheid van stedelijke werkende vrouwen ervaren, tegen de achtergrond van de rationele kleuren van Noord-China. Het ontwerp houdt ook rekening met de ruimtelijke behoeften van mannelijke en vrouwelijke bewoners afzonderlijk.

De open gast-eetkamer is ontworpen om Chinese en westerse keukens van elkaar te scheiden en biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van een hoogwaardige dagelijkse levensstijl. Het gebruik van groene en grijze marmer, handgemaakt gebronsd roestvrij staal, houtfineer en leer als belangrijkste materialen draagt bij aan de luxe uitstraling van de ruimte.

Deze show flat is geïnspireerd door de industriële esthetiek en vintage elementen, met een vleugje Milanese stijl. Het resultaat is een unieke combinatie van eenvoud en comfort, die een levensstijl creëert waar moderne elites naar verlangen. De ruimte en de mensen die erin wonen worden beïnvloed door de humanistische esthetiek, en verschillende thematische ruimtes voldoen beter aan de diverse behoeften van mensen.

De realisatie van Kunyu Mansion begon in april 2020 en werd in juli 2020 voltooid in Shenyang, China. Tijdens het ontwerpproces waren er verschillende uitdagingen, zoals het creëren van functionele ruimtes in een gemeenschappelijke ruimte en het integreren van regionale culturele elementen in het ontwerp zonder afbreuk te doen aan de moderne leefruimte.

Conclusie:

Kunyu Mansion is een opmerkelijke show flat die regionale elementen combineert met modern design. Het project is een eerbetoon aan de kwaliteit en het comfort van het moderne leven, en biedt een unieke levensstijl voor moderne elites. Met zijn eenvoudige lijnen, geometrische vormen en aandacht voor detail, is Kunyu Mansion een inspiratie voor degenen die streven naar een luxueuze en verfijnde leefruimte.

Afbeeldingcredits: Foto door Qiwen Photography / Zhang Qilin

Belangrijke prijzen en erkenning: Dit ontwerp heeft in 2021 de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het ontwerp van Kunyu Mansion wordt geprezen om zijn sterke technische en creatieve vaardigheden en zijn vermogen om de wereld een betere plek te maken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ONE-CU Interior Design Lab
Afbeeldingscredits: photo by: Qiwen Photography / Zhang Qilin
Projectteamleden: ONE-CU Interior Design Lab
Projectnaam: Kunyu Mansion
Projectklant: ONE-CU Interior Design Lab


Kunyu Mansion IMG #2
Kunyu Mansion IMG #3
Kunyu Mansion IMG #4
Kunyu Mansion IMG #5
Kunyu Mansion IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp