A Inc: Een Logo dat de Energie en het Potentieel van Diversiteit Uitdrukt

Een Ontwerp van Yu Morisawa

Inleiding

A Inc, een toonaangevend bedrijf op het gebied van corporate identity, heeft een uniek logo ontworpen dat de essentie van het bedrijf belichaamt. Ontwerper Yu Morisawa heeft met dit logo de grenzeloze energie en potentie van elk individu binnen A Inc willen uitdrukken. Het logo, dat bestaat uit een enkele letter A, is opgebouwd uit meerdere strepen die de diversiteit en kracht van het bedrijf symboliseren.

Body

Het logo van A Inc is geïnspireerd op de visie van het bedrijf om het potentieel van mensen te verlichten en een wereld te creëren die gelooft in de kracht van individuen. De strepen in het logo vertegenwoordigen de energie en het potentieel van iedereen die betrokken is bij A Inc. De letter A is een accumulatie van meerdere strepen, wat de vorming van het bedrijf door de overlapping van individuen weergeeft. Dit symboliseert de kracht van diversiteit binnen A Inc.

Om het logo tot leven te brengen, heeft A Inc ervoor gekozen om een scala aan kleuren te gebruiken. Dit weerspiegelt de veelzijdigheid en individualiteit van de medewerkers. Bij het toepassen van het ontwerp kunnen mensen hun favoriete kleur kiezen voor visitekaartjes en kunnen meerdere envelopkleuren worden afgestemd op de ontvangers. Het logo is subtiel in reliëf gemaakt om de nadruk te leggen op de kleuren en het ontwerp.

Technisch gezien heeft het visitekaartje van A Inc een breedte van 91 mm en een hoogte van 55 mm. De envelop heeft een breedte van 235 mm en een hoogte van 120 mm.

Conclusie

Het logo van A Inc is een uniek ontwerp dat de energie en het potentieel van diversiteit binnen het bedrijf weerspiegelt. Het symboliseert de visie van A Inc om het potentieel van mensen te verlichten en een wereld te creëren die gelooft in de kracht van individuen. Door het gebruik van kleur en een opvallend ontwerp, straalt het logo de veelzijdigheid en individualiteit van de medewerkers uit. Het is een krachtig symbool dat de identiteit en waarden van A Inc vertegenwoordigt.

Afbeelding credits: Fotograaf / Ryo Yasumoto

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van A Inc wordt geprezen om het integreren van de beste praktijken uit de industrie en het hebben van competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YU MORISAWA
Afbeeldingscredits: Photographer / Ryo Yasumoto
Projectteamleden: YU MORISAWA
Projectnaam: A Inc
Projectklant: YU MORISAWA


A Inc IMG #2
A Inc IMG #3
A Inc IMG #4
A Inc IMG #5
A Inc IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp