Poly Hankou Mark: Een Verfijnd Verkoopcentrum dat Moderne en Klassieke Elementen Combineert

Een Meesterwerk van Ontwerper Yirong Yang

Inleiding:

Het Poly Hankou Mark verkoopcentrum, ontworpen door de getalenteerde ontwerper Yirong Yang, is een indrukwekkend project dat de artistieke dialoog tussen oud en modern weerspiegelt. Geïnspireerd door de esthetische elementen van de lokale architectuur en de elegante kenmerken van internationale luxemerken, brengt dit verkoopcentrum de geest van mode, elegantie en moderniteit naar de stedelijke omgeving. Het ontwerp van het Poly Hankou Mark verkoopcentrum is uniek en onderscheidt zich van andere projecten in zijn soort. Door de positionering van de sociale kring om te zetten in een concreet symbool, heeft de ontwerper visuele elementen geëxtraheerd uit de kenmerken van "modern klassiek". De filosofie van eenvoud en elegantie, samen met verfijnde details, is geïntegreerd in het verkoopcentrum, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in de verbeelding van het stadsleven en een esthetische ervaring beleven.

De realisatie van het Poly Hankou Mark verkoopcentrum is mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde technologieën en materialen. In de ontvangsthal wordt een artistieke sfeer gecreëerd door middel van sterrenmotieven met rijke metalen materialen en diverse vormen. De schaduw van kristallen verlichting en de silhouetten van de architectuur dragen bij aan de magie van de ruimte. Het stalen plafond met spiegelreflectie weerspiegelt het stadsbeeld en integreert de klassieke cultuur van luxemerken met een moderne stijl.

Het Poly Hankou Mark verkoopcentrum beslaat een oppervlakte van 722 vierkante meter en is gelegen in Hankou, Wuhan, China. Het project werd in 2021 voltooid en is een ware blikvanger in de stad.

De ontwerper heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de culturele achtergrond van Hankou om een diepgaand begrip van de stad en haar erfgoed te krijgen. Hankou staat bekend als "de eerste welvarende plaats in de Chu-staat" en heeft een rijke geschiedenis van scheepvaart en handel. Het ontwerp van het verkoopcentrum weerspiegelt de culturele fusie tussen het Oosten en het Westen, met een stijlvolle, elegante en moderne benadering die een aantrekkelijke sfeer creëert.

Het ontwerpproces van het Poly Hankou Mark verkoopcentrum bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het creëren van een effectieve verbinding tussen de leefomgeving en de stad was een van de kernaspecten van het ontwerp. Door de essentie van de lokale cultuur te integreren en te combineren met moderniteit, wilde de ontwerper mensen bewust maken van hun innerlijke identiteit en diepgaande kennis van de stedelijke cultuur in een nieuwe ervaring van elegantie.

Het Poly Hankou Mark verkoopcentrum is een meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen moderne en klassieke elementen. De metalen sterrenmotieven, kristallen verlichting en architecturale silhouetten geven de ruimte een artistieke uitstraling. Het stalen plafond met spiegelreflectie integreert de klassieke cultuur en benadrukt de moderne stijl. De verbinding tussen de stad en de leefomgeving vormt de kern van het ontwerp en toont een voortdurende zoektocht naar levensstijl en levenskwaliteit. Het Poly Hankou Mark verkoopcentrum is een must-see bestemming voor liefhebbers van kunst, architectuur en design.

Afbeelding credits: Fotograaf Feng Jian

Dit ontwerp heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen. Het werd bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in expertise en innovatie. Het Poly Hankou Mark verkoopcentrum is een voorbeeld van uitmuntendheid, met sterke technische kenmerken en prachtig artistiek vakmanschap. Het ontwerp wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op bij de bezoekers.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yirong Yang
Afbeeldingscredits: Photographer Feng Jian
Projectteamleden: Yirong Yang
Projectnaam: Poly Hankou Mark
Projectklant: Yirong Yang


Poly Hankou Mark IMG #2
Poly Hankou Mark IMG #3
Poly Hankou Mark IMG #4
Poly Hankou Mark IMG #5
Poly Hankou Mark IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp