Newhope D10 B6: Een Gedurfde en Moderne Showflat in Chengdu

Een Ontwerp van YHDQ Design

Inleiding:

In het hart van Chengdu bevindt zich de showflat Newhope D10 B6, een ruimte die jonge generaties de mogelijkheid biedt om hun levensstijl, persoonlijkheid en interesses te tonen. Dit gedurfde en moderne ontwerp, gerealiseerd door YHDQ Design, is gericht op jonge en succesvolle individuen die durven te laten zien wie ze zijn. Met een combinatie van opvallende interieurdecoraties en een unieke thematische benadering, is deze showflat een ware weerspiegeling van de bewoner.

De showflat, met een oppervlakte van 70 vierkante meter, is ontworpen met het thema "snel en furieus". Het interieur is geïnspireerd op de levensstijl van een jonge man en straalt een gevoel van mode, edgy-ness en gedurfdheid uit. Het doel was om een ruimte te creëren die de verbeelding prikkelt en de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt.

De ontwerper heeft gekozen voor een rustige kleurenpalet, aangevuld met karamelbruine accenten. De meubels hebben een sterke verwijzing naar motorische mechanica en zijn geplaatst op een marmeren vloer met geometrische details op de witte muren. Dit zorgt voor een harmonieus geheel dat zowel passie als logica uitstraalt.

Een opvallend element in de woonkamer is de Louis Vuitton-dekstoel, die is ontworpen met het concept van een reiskoffer. Dit meubelstuk weerspiegelt niet alleen het inkomensniveau van de doelgroep, maar ook hun levensstijl en houding. Het is een symbool van luxe en kwaliteit, en tegelijkertijd een functioneel en esthetisch element in de ruimte.

Het ontwerpproces van Newhope D10 B6 bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het was een balans vinden tussen gedurfde en frisse elementen enerzijds, en smaakvolle details van elegantie anderzijds. Het resultaat is een unieke en uitnodigende ruimte die de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt.

Met zijn gedurfde ontwerp en unieke thematische benadering heeft Newhope D10 B6 de aandacht getrokken en is het bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Dit ontwerp wordt erkend voor zijn innovatie, praktische toepasbaarheid en professionele uitvoering.

Newhope D10 B6 is niet alleen een showflat, maar ook een podium voor jonge generaties om hun levensstijl, persoonlijkheid en interesses te tonen. Met zijn gedurfde ontwerp en unieke thematische benadering is het een inspiratiebron voor anderen die streven naar een leven vol passie en individualiteit.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YHDQ Design
Afbeeldingscredits: YHDQ Design
Projectteamleden: YHDQ Design
Projectnaam: Newhope D10 B6
Projectklant: YHDQ Design


Newhope D10 B6 IMG #2
Newhope D10 B6 IMG #3
Newhope D10 B6 IMG #4
Newhope D10 B6 IMG #5
Newhope D10 B6 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp