Qyf: Een Moderne Multi-Brand Boutique in Wuhan

Een Nieuwe Consumptie-Ervaring met Modernistische Esthetiek

Qyf, een multi-brand boutique met een geschiedenis van 20 jaar, heeft een nieuwe standaard gezet voor consumptiepatronen en lifestyle trends in Wuhan. Het ontwerpteam van Sun Concepts Office heeft de boutique omgetoverd tot een high-end merk met een modernistische esthetiek.

De moderne steden evolueren en vernieuwen zich dag na dag, waardoor de stedelijke ruimte moet voldoen aan de verwachtingen van consumenten en voldoening moet bieden na consumptie. Het ontwerpteam heeft een beeldend ontwerp gemaakt voor Qyf, een multi-brand boutique met een geschiedenis van 20 jaar. De winkel brengt nieuwe consumptiepatronen en lifestyle trends voor lokale consumenten. Met de modernistische esthetiek als standaard ontwerpbenadering heeft het ontwerpteam de boutique omgetoverd tot een high-end merk.

De brede selectie van producten in de winkel vereist diverse display ontwerpen. Het ontwerpteam heeft een eenvoudige display oplossing bedacht door gebruik te maken van grote vlakken. Door af te zien van verschillende schappen behoudt de oplossing de integriteit van de ruimte. De reflecterende spiegels zorgen voor een gevoel van diepte in de ruimte.

Het ontwerpteam gelooft dat een merkupdate aansluit bij het nieuwe tijdperk, omdat het staat voor het verkennen van doorbraken en mogelijkheden in elke zin. Door op een ingenieuze manier gebruik te maken van geometrie en kleuren, brengen de harde metalen, steen- en glasmaterialen de belangrijkste informatie over dat deze winkel vrouwelijke merken verzamelt en weerspiegelen ze de merktoon die de onafhankelijkheid en vrijheid van moderne vrouwen benadrukt.

Gelegen op het kruispunt van straten, trekt Qyf veel bezoekers aan. De grote glazen materialen veranderen de winkel in een grote etalage, waardoor de aandacht van voorbijgangers wordt getrokken, wat het doel is van het ontwerpteam. De ronddraaiende lijn in de winkel stelt bezoekers in staat om elk fijn item in de winkel te waarderen.

Met de modernistische esthetische benadering injecteert dit project nieuwe energie in het merk. De bewegende lijnen en functies, allemaal ontworpen op basis van de locatieomstandigheden, voldoen aan de zakelijke logica.

Het ontwerpteam heeft de oorspronkelijke gevel verwijderd, het hoofdgebouw behouden en met eenvoudige geometrische structuren een sterke visuele impact gecreëerd door intensief gebruik te maken van metalen, steen- en glasmaterialen.

Qyf is een van de iconische boetieks in Wuhan. Het ontwerpteam richt zich op de relatie tussen de ruimte en de regio's. De oorspronkelijke architectonische structuur schaadt de integriteit van de oplossing. Het harmonieuze samenspel tussen de structurele kolommen en opslagplanken maakt de ruimte aangenaam voor het oog.

Het ontwerpteam heeft met Qyf een alomvattende oplossing voor het merk gecreëerd. Het ontwerpteam gelooft dat een merkupdate aansluit bij het nieuwe tijdperk, omdat het staat voor het verkennen van doorbraken en mogelijkheden in elke zin.

Qyf is een opvallend ontwerp dat onlangs de zilveren A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en artistiek vakmanschap. Het ontwerp van Qyf wordt bewonderd vanwege de sterke technische kenmerken en uitstekende artistieke vaardigheden, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Qyf is een inspirerend voorbeeld van hoe een multi-brand boutique kan evolueren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van consumenten. Met zijn moderne esthetiek en doordachte ontwerpdetails biedt Qyf een unieke winkelervaring voor de moderne vrouw in Wuhan.

Beeldcredits: Liu Zheng en Wang Minjie

Locatie en Tijdsbestek van het Ontwerp: Gestart in april 2021, voltooid in oktober 2021, gelegen aan Tianyuan Street, Wuhan, China.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SUN CONCEPTS OFFICE
Afbeeldingscredits: Liu Zheng and Wang Minjie
Projectteamleden: Liu Zheng
Projectnaam: QYF
Projectklant: SUN CONCEPTS OFFICE


QYF IMG #2
QYF IMG #3
QYF IMG #4
QYF IMG #5
QYF IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp