Flycat: Een Nieuwe Identiteit voor Mondzorgtechnologie

Een Verfrissend Merk Ontwerp door Wei Sun

Inleiding

Flycat is een merk dat zich richt op mondzorgtechnologie. Met een sterke focus op innovatie en een vooruitstrevende geest, heeft Flycat een nieuwe identiteit ontwikkeld die de merkwaarden benadrukt en de perceptie van het merk transformeert. Ontwerper Wei Sun heeft met het merklogo en de visuele identiteit een moderne en technologische uitstraling gecreëerd, waardoor Flycat zich onderscheidt in de markt.

De inspiratie voor het ontwerp van Flycat komt voort uit de filosofie van "Road to Simplicity". Het logo versterkt en extrahert de "F" als het superidentificatiesymbool van het merk, en de voorwaartse beweging weerspiegelt de ondernemende geest van het bedrijf. Door het creëren van een duidelijke hiërarchie en het benadrukken van de merkkenmerken, wordt een krachtige en moderne uitstraling gerealiseerd.

Het unieke kenmerk van Flycat is de focus op het doorbreken van stereotypes en het herdefiniëren van de visuele identiteit van het merk. Door middel van brand IP-creatie wordt het merkimago versterkt en de merkwaarde overgebracht. Flycat streeft ernaar om de merkwaarden op verschillende manieren uit te drukken en een gevoel van vitaliteit te creëren.

Het ontwerp van Flycat is gerealiseerd met behulp van eenvoudige, heldere en krachtige logo's. Deze zorgen voor een sterke herkenning en vergemakkelijken de communicatie. De brand IP-afbeelding maakt gebruik van een metalen behuizing met een kleurverloop en transparant materiaal om de moderne technologische uitstraling te versterken.

Het merklogo van Flycat heeft een minimale breedte van 5 cm en een hoogte van 0,6 cm. Deze specificaties zijn in gelijke verhoudingen vastgesteld om de productie en het gebruik van het logo te vergemakkelijken.

De interactie van het ontwerp van Flycat is veelzijdig. Het logo kan worden toegepast op verschillende vormen van communicatie, zoals posters, kantoorbenodigdheden en producten. De brand IP-afbeelding kan worden toegepast op verschillende media en kan worden gebruikt voor creatieve verlenging in verschillende velden, dimensies en vormen om de kerncompetitiviteit van het merk te versterken.

Het ontwerpproject van Flycat begon in juli 2021 en werd voltooid in januari 2022 in Shenzhen, China.

Om een sterk merk te creëren, heeft Flycat uitgebreid onderzoek gedaan naar de veranderende trends in de tandheelkundige medische technologie. Het merk streeft naar het opbouwen van een actueel en vriendelijk IP-beeld dat als communicatiemiddel fungeert tussen het merk en de consumenten. Hierdoor kan het merk zich aanpassen aan verschillende vormen van veranderingen en waardevolle inhoud blijven leveren.

Het ontwerpen van het merklogo van Flycat en het creëren van een exclusieve brand IP waren uitdagende taken. Het logo moest een gevoel van hiërarchie en individualiteit creëren en tegelijkertijd differentiatie in de markt bewerkstelligen. Het vinden van de juiste combinatie van technologische elementen en het creëren van een unieke merkidentiteit was een complex probleem dat met zorg en aandacht is opgelost.

Flycat is een merk dat zich richt op mondzorgtechnologie. Met de nieuwe merkidentiteit heeft Flycat de bestaande stereotypen doorbroken en een frisse en moderne uitstraling gecreëerd. Door het bouwen van een sterk merk IP en het effectief overbrengen van merkwaarden, heeft Flycat een menselijke dimensie aan het merk toegevoegd en de kerncompetitiviteit versterkt.

De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Wei Sun en Mingran Wu (2021) en Jiaying Zheng (2021).

Alle auteursrechten zijn eigendom van DOTONE Brand Design (2021).

Het ontwerp van Flycat heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriële beste praktijken en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wei Sun
Afbeeldingscredits: Image #1-#5: Designer,Wei Sun,2021 Designer,Mingran Wu,2021 3D modeling renderer,Jiaying Zheng,2021
Projectteamleden: Wei Sun
Projectnaam: Flycat
Projectklant: Wei Sun


Flycat IMG #2
Flycat IMG #3
Flycat IMG #4
Flycat IMG #5
Flycat IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp