Little Fairy: Een Betoverende Samensmelting van Traditionele Chinese Cultuur en Moderne Vormgeving

Een Unieke Serie Illustraties die de Schoonheid van Traditionele Chinese Cultuur Vieren

In een tijdperk van snelle ontwikkeling is het belangrijk om ook de traditionele cultuur te vernieuwen. De serie illustraties genaamd "Little Fairy" is geïnspireerd op de combinatie van traditionele cultuur en moderne vormgeving. Door verschillende tonaliteiten van bloemen met elkaar te associëren, zijn deze bloemen verbeeld als antropomorfe wezens in de vorm van Chinese traditionele cheongsam jurken. Op deze manier kunnen meer mensen kennismaken met en vertrouwd raken met de schoonheid van de traditionele Chinese cultuur.

De "Little Fairy" serie is een reeks illustraties van bloemenfeeën, die worden gepresenteerd in de vorm van Chinese traditionele cheongsam jurken. Deze illustraties brengen de schoonheid van de traditionele Chinese cultuur over door middel van de personificatie van bloemen. De unieke eigenschappen van deze illustraties maken ze anders dan andere ontwerpen en benadrukken de kracht en unieke kenmerken van dit ontwerp.

De illustraties in de "Little Fairy" serie zijn gemaakt door illustratoren met behulp van computer software. Het gebruik van computerdesign met behulp van geavanceerde reliëftechnologie zorgt ervoor dat de details van de illustraties prachtig naar voren komen.

De afgedrukte illustraties hebben een formaat van 800 mm (H) x 800 mm (B) (velgrootte) en een gegevensgrootte van 1800 mm (H) x 800 mm (B), met een resolutie van 300 dpi en cmyk-kleuren.

De "Little Fairy" serie is een samenwerking tussen art director Huo Kai en ontwerper Jing Tingting. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat dit ontwerp tot leven kwam.

Het ontwerp van "Little Fairy" is bedoeld om een sterke impact te hebben en het publiek aan te trekken. De hoge esthetische waarde van de illustraties spreekt de esthetische interesse van mensen aan.

De "Little Fairy" serie werd gelanceerd in China in 2022 en is een resultaat van uitgebreid onderzoek. De ontwerper heeft verschillende bloemen bestudeerd en gekeken naar de karakters, gevoelens en stijlen die zij vertegenwoordigen. Vervolgens zijn deze kenmerken gebruikt om de bloemen te combineren met menselijke vormen en zo een unieke serie illustraties te creëren.

Het ontwerpproces bracht verschillende uitdagingen met zich mee, zoals het vinden van de juiste tonaliteit van bloemen die past bij de menselijke afbeeldingen. Door het extraheren van sleutelwoorden uit de verschillende bloemafbeeldingen en gevoelens, kon de ontwerper deze woorden matchen met menselijke vormen en zo het ontwerp opnieuw vormgeven.

De "Little Fairy" serie van illustraties personifieert bloemen in de vorm van traditionele Chinese cheongsam jurken. Door de combinatie van traditionele cultuur en moderne vormgeving kunnen mensen de artistieke schoonheid van de traditionele Chinese cultuur beter begrijpen.

De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Huo Kai & Jing Tingting, 2022.

De "Little Fairy" serie heeft in 2022 de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tingting Jing
Afbeeldingscredits: Image #1 : Illustration Huo kai&Jing Tingting, 2022. Image #2 : Illustration Jing Tingting, 2022. Image #3 : Illustration Jing Tingting, 2022. Image #4 : Illustration Jing Tingting, 2022. Image #5 : Illustration Jing Tingting, 2022.
Projectteamleden: Art direction: Huo Kai, designer: Jing Tingting
Projectnaam: Little Fairy
Projectklant: Tingting Jing


Little Fairy IMG #2
Little Fairy IMG #3
Little Fairy IMG #4
Little Fairy IMG #5
Little Fairy IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp