Yonghe's Visuele Revolutie

Jan Creation Boutique Co.Ltd herdefinieert Brand Identity

In een wereld waar merkidentiteit een cruciale rol speelt, heeft Yonghe een opmerkelijke transformatie ondergaan. De nieuwe visuele identiteit, ontworpen door Jan Creation Boutique Co.Ltd, belichaamt een fusie van medische precisie en esthetische innovatie.

Yonghe, een gevestigd merk in de haarmedische sector, heeft de uitdaging aangenomen om zijn visuele identiteit volledig te vernieuwen. Het doel? Het doorbreken van publieke stereotypen en het vormen van een jeugdige en onderscheidende merkstijl. De kern van deze transformatie is de Chinese karakter 'He', die niet alleen deel uitmaakt van de merknaam, maar ook symbool staat voor opwaartse groei en technologische vooruitgang. Dit karakter is opnieuw geïnterpreteerd tot een logo dat de visie en het concept van Yonghe uitdraagt.

De realisatie van het nieuwe merksymbool is een technologisch hoogstandje. Drie blauwe pijlen, die samen het karakter He vormen, zijn zo ontworpen dat ze een gevoel van constante innovatie en doorbraak uitstralen. De dynamische VI-visuals passen zich aan verschillende omgevingen aan, waardoor de groei, technologie en toekomstvisie van Yonghe tastbaar worden voor de consument.

De keuze voor een intensere tint blauw, bekend als 'medisch blauw', versterkt de unieke visuele ervaring van de gebruiker. Deze kleurkeuze weerspiegelt niet alleen de toekomst van de geneeskunde, maar ook de filosofie van het merk: terugkeren naar de essentie van medische zorg. Hiermee positioneert Yonghe zich als een pionier in de haartransplantatie-industrie.

De nieuwe VI-design maakt gebruik van het Chinese karakter He als drager van de merkherinnering. Door symbolische veranderingen en kleurkeuzes creëert het een visuele hamer die exclusief is voor het merk. Dit zorgt voor een uniforme eerste indruk bij klanten en versterkt de interactie tussen het merk en zijn gebruikers, wat de kerncompetitiviteit van Yonghe verbetert.

De uitdaging lag in het hervormen van de visuele identiteit van het merk, met als doel een uniek en herkenbaar ontwerp te creëren. Het ontwerpteam heeft de kracht van het merk om industrienormen te doorbreken en technologische vooruitgang te verkennen, benut. Het resultaat is een vernieuwde visuele identiteit die frisheid en aantrekkingskracht uitstraalt.

Yonghe's visuele systeem, bekroond met de Bronzen A' Design Award, bevestigt de kwaliteit en creativiteit van het ontwerp. Het is een erkenning voor het vermogen om kunst, wetenschap, design en technologie te combineren en bij te dragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jan Creation Boutique Co.Ltd
Afbeeldingscredits: Jan Creation Boutique Co.Ltd
Projectteamleden: Creative Agency: JAN Creation Strategy Director: Li Dongqi Research&Strategy: Li Dongqi, Mou Lan, Chen Jueqian, Ji Zhaoye, Sun Shan Design Director: Sun Shan VI Design: Relative Design, Wang Zhiyun, Zhang Yuhang, Wu Yaming Motion Design: Wen Zi Relative Design: Kang Jingchen Supporting Design: Zhang Yuhang, Mou Lan, Sun Shan, Midjourney Account Management: Chen Jueqian
Projectnaam: Yonghe
Projectklant: Yonghe Medical


Yonghe IMG #2
Yonghe IMG #3
Yonghe IMG #4
Yonghe IMG #5
Yonghe IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp