Scaling Inc: Een Nieuwe Dimensie in Merkidentiteit

Yanming Chen creëert een uniek merkbeeld voor Scaling Inc

Yanming Chen, een gerenommeerd ontwerper, heeft een onderscheidend merkbeeld gecreëerd voor Scaling Inc, een vooruitstrevend mediabedrijf. Het ontwerp, dat zich richt op efficiëntie, aanpassingsvermogen, snelle groei en vernieuwing, onderstreept de kernwaarden van het bedrijf.

Scaling Inc, een mediabedrijf dat zich richt op het genereren van advertenties en marketingcampagnes met behulp van schaalbare technologieën en innovatieve tools, heeft een uniek logo gekregen. Het logo bestaat uit een enkel matrixraster dat is samengesteld uit vijf hexagonen. De centrale hexagon symboliseert het bedrijf zelf, dat opvalt en wordt benadrukt. De keuze voor de onregelmatige hexagonvorm transformeert het raster in een bij-achtige vorm, die de waarden van Scaling Inc en het doel om voordelen te creëren voor iedereen binnen het netwerk benadrukt.

De unieke eigenschappen van het ontwerp liggen in de vorm van het logo, dat bestaat uit veelhoekige roosters. De campagne voor Scaling omvat ontwerpen voor briefpapier, posters en andere accessoires. Het ontwerp van de matrixrasters met een hexagonale stip in het midden illustreert dat Scaling een teamspeler is die de voordelen van alle leden binnen zijn netwerk waardeert en win-win mogelijkheden biedt aan zijn klanten.

De realisatie van het ontwerp is tot stand gekomen met behulp van Photoshop, Illustration en Digital Design. Het logo van Scaling is gemaakt met Adobe Illustrator en Photoshop. Het ontwerp is aangepast voor web- en printadvertenties, zoals briefpapier sets, posters, behang, tassen, enz. Met hun unieke en levendige ontwerp kunnen ze efficiënt online en offline campagnes uitvoeren.

De interactie met het ontwerp is gebaseerd op het begrijpen van het publiek en wat het publiek wil. Op basis van focusgroep interviews en grootschalige enquêtes, konden levendige kleuren en unieke patronen meer aandacht trekken van de doelgebruikers en de kenmerken van het bedrijf uitbeelden. Het algehele ontwerp biedt het publiek een gevoel van eenvoud, directheid, avant-garde en futuristische verbinding met het merk, dat Scaling en zijn producten vertegenwoordigt.

Het project begon op 1 juni 2022 in de Verenigde Staten van Amerika. Het onderzoek is uitgevoerd rond de studie van de Scaling Inc case. Het doel was om een logo te ontwerpen dat helpt bij het opbouwen van merkidentiteit en herkenning. De onderzoeksmethodologie is gebaseerd op een combinatie van waterval- en agile-stijlen. De gecombineerde methoden stelden de ontwerper in staat om het doel geleidelijk te bereiken door het watervalmodel te herhalen op elke kleinere fase van het agile model.

De uitdagingen van het ontwerp lagen in het effectief overbrengen van de juiste boodschap. Het logo zelf toont de vier hoeksteenwaarden van Scaling. De keuze voor de bij-achtige vorm en het digitale netwerk/korf, gemaakt door herhalingen van het logo en getoond op accessoires, brengt het idee over dat Scaling een sleutelrol speelt binnen het netwerk en solide diensten/producten aan zijn klanten levert, net als bijen in een korf en tandwielen in een machine.

Het ontwerp werd bekroond met de Iron A' Graphics, Illustration and Visual Communication Design Award in 2023. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd voor het integreren van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, ze zorgen voor voldoening en positieve gevoelens, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yanming Chen
Afbeeldingscredits: Yanming Chen
Projectteamleden: Yanming Chen
Projectnaam: Scaling Inc
Projectklant: Yanming Chen


Scaling Inc IMG #2
Scaling Inc IMG #3
Scaling Inc IMG #4
Scaling Inc IMG #5
Scaling Inc IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp