Lucky Tiger Verwelkomt het Nieuwe Jaar

Een Unieke Illustratie om het Nieuwjaar te Vieren

Deze unieke illustratie combineert traditionele Chinese festivals met het Chinese sterrenbeeld van het jaar om het begin van het jaar te vieren. Het symboliseert geluk en voorspoed voor iedereen en brengt goede zegeningen aan iedereen.

Deze unieke illustratie, genaamd "Lucky Tiger Verwelkomt het Nieuwe Jaar", is een viering van het Chinese Nieuwjaar. Het combineert traditionele Chinese papierknipkunst met moderne illustratietechnieken om een levendig en betekenisvol ontwerp te creëren.

De inspiratie voor deze illustratie komt voort uit de traditionele Chinese festivals die het begin van het jaar vieren. Het gebruikt het Chinese sterrenbeeld van het jaar als het gelukbrengende dier, dat symbool staat voor voorspoed en welvaart voor iedereen. Het ontwerp is bedoeld om goede zegeningen en geluk te brengen aan iedereen die het ziet.

Wat deze illustratie onderscheidt van andere ontwerpen is het gebruik van traditionele Chinese papierknipkunst als elementen. Het ontsnapt aan het traditionele rode kleurenschema en richt zich op de beeldvorming van de lente. Het integreert ook talrijke bloemen en planten om het concept van "Oogst" te symboliseren, wat duidt op het vergaren van fortuin.

De illustratie is gemaakt met behulp van Illustrator-software en Photoshop-beeldmateriaal. Digitale printtechnologie wordt gebruikt om de illustratie trouw weer te geven en de details en kleuren tot hun recht te laten komen.

Deze illustratie is beschikbaar in verschillende formaten, waaronder ansichtkaarten, nieuwjaarswensen en rode enveloppen. De ansichtkaarten hebben een afmeting van 105 mm x 148 mm en zijn gedrukt op 400P dik karton. De nieuwjaarswensen hebben een afmeting van 150 mm x 150 mm en de rode enveloppen zijn 95 mm x 90 mm groot.

De interactie met dit ontwerp is eenvoudig maar betekenisvol. Het is bedrukt met gelukssymbolen, zodat degenen die de zegeningen ontvangen het geluk kunnen voelen en goede voorspoed kunnen verwerven.

Deze illustratie is ontworpen door Hsiao Yun Tseng, een getalenteerde ontwerper die bekend staat om zijn unieke en verfijnde illustraties. Het ontwerp is gemaakt in januari 2022 en voltooid in februari 2022, net op tijd om het nieuwe jaar te vieren.

De combinatie van het Chinese sterrenbeeld van het jaar met de traditionele Chinese papierknipkunst was een creatieve uitdaging voor de ontwerper. Het vereiste het vereenvoudigen van de vorm van een tijger, maar toch rijkdom en diepte behouden. Het ontwerp moest ook traditionele feestelijke elementen bevatten om een harmonieus samenspel van moderne en traditionele esthetiek te creëren.

"Lucky Tiger Verwelkomt het Nieuwe Jaar" is een unieke illustratie die de rijke tradities van het Chinese Nieuwjaar viert. Het combineert de symboliek van het Chinese sterrenbeeld van het jaar met de elegantie van traditionele Chinese papierknipkunst. Het ontwerp straalt vreugde, geluk en voorspoed uit en is een perfecte manier om het nieuwe jaar te vieren en goede zegeningen te delen.

Deze illustratie is gemaakt door Hsiao Yun Tseng en is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden.

Awards en erkenning: "Lucky Tiger Verwelkomt het Nieuwe Jaar" heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

Beeldcredits:

Afbeelding #1: Illustratie Hsiao Yun Tseng 2022

Afbeelding #2: Illustratie Hsiao Yun Tseng 2022

Afbeelding #3: Illustratie Hsiao Yun Tseng 2022

Afbeelding #4: Illustratie Hsiao Yun Tseng 2022


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hsiao Yun Tseng
Afbeeldingscredits: Image #1 : Illustration Hsiao Yun Tseng 2022. Image #2 : Illustration Hsiao Yun Tseng 2022. Image #3 : Illustration Hsiao Yun Tseng 2022. Image #4 : Illustration Hsiao Yun Tseng 2022.
Projectteamleden: Hsiao Yun Tseng
Projectnaam: Lucky Tiger Welcomes New Year
Projectklant: Hsiao Yun Tseng


Lucky Tiger Welcomes New Year IMG #2
Lucky Tiger Welcomes New Year IMG #3
Lucky Tiger Welcomes New Year IMG #4
Lucky Tiger Welcomes New Year IMG #5
Lucky Tiger Welcomes New Year IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp