Jalpullieunjib: Luxe Lotion Tissues voor een Verfijnde Ervaring

Een Premium Lijn van Mirae Well Life

Als consumenten zich steeds meer richten op luxueuze consumptie, onderscheidt het merk Jalpullieunjib zich door kenmerken te tonen die het onderscheiden van gewone productlijnen en zo een premium imago creëren. De Europese antieke patronen worden gebruikt om een luxueuze sfeer te creëren, en de patronen van elke doos zijn zo ontworpen dat ze gecombineerd kunnen worden om verfijning uit te drukken.

Jalpullieunjib, een merknaam die hoop symboliseert bij het presenteren of gebruiken van toiletpapier, heeft een ontwerp ontwikkeld dat de kenmerken van premium producten laat zien. Het ontwerp maakt gebruik van visueel luxueuze kleuren en patronen, is ontworpen om naadloos op te gaan in het geheel en creëert een stijlvolle sfeer waar je ook in huis bent.

Deze hoogwaardige lotion tissues zijn behandeld met lotion en gemaakt van zacht, 100% natuurlijk pulp met weinig stof. Ze zijn geschikt voor mensen met gevoelige huid die veel tissues nodig hebben, bijvoorbeeld bij rhinitis. Bovendien zijn de producten voorzien van een patent voor de lotionbehandeling, zodat je ze met een gerust hart kunt gebruiken. Ze hebben ook fluorescerende stoffentests en tests voor huidirritatie doorstaan.

De Jalpullieunjib luxe lotion tissues zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de Luxury Lotion Tissue Essential (30m, 30 rollen toiletpapier), de Luxury Lotion Beauty Tissue Essential (230 vellen, 3 stuks) en de Luxury Lotion Beauty Tissue Origin (210 vellen, 4 stuks). De afmetingen variëren per variant, maar ze zijn allemaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort.

Het ontwerp van de Jalpullieunjib luxe lotion tissues is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook recyclebaar. Na gebruik kan de toiletrol langs de inkeping van de verpakking worden afgescheurd en gerecycled worden. Daarnaast presteren de toiletrol en beauty tissues beter dan andere producten dankzij de lotionbehandeling, het lage stofgehalte, de zachtheid en het gebruik van 100% natuurlijk pulp.

Deze luxe lotions werden in december 2021 gemaakt door 'Mirae Well Life' in Korea en worden nog steeds verkocht op verschillende bekende binnenlandse sites in 2022. Het ontwerpproces was uitdagend, vooral om de lotion tissues nauwkeurig te laten herkennen en de ingrediënten weer te geven. Het uiteindelijke ontwerp is echter het resultaat van grondig onderzoek en talloze iteraties.

Met de Jalpullieunjib luxe lotion tissues haal je niet alleen hoogwaardige en stijlvolle producten in huis, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het merk heeft oog voor detail en integreert industrienormen en technische kenmerken om te zorgen voor tevredenheid en een positieve ervaring.

De Jalpullieunjib luxe lotion tissues zijn een ware aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en luxueuze ervaring in hun dagelijkse hygiëneroutine. Probeer ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden.

Afbeeldingscredits: Design by Mirae Well Life, Jalpullieunjib luxe lotion tissues, 2021

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriële best practices en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Design Team
Afbeeldingscredits: Main Image #1 & Optional Image #1~4 : Design by Mirae Well Life, Jalpullieunjib luxury lotion tissues, 2021
Projectteamleden: Song-hee Lee Jeong-eun Seo Jiwon Lee Yewon Lee
Projectnaam: Jalpullieunjib
Projectklant: Design Team


Jalpullieunjib IMG #2
Jalpullieunjib IMG #3
Jalpullieunjib IMG #4
Jalpullieunjib IMG #5
Jalpullieunjib IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp