Pakka Coffee Shop: Een Amerikaanse Retro-ervaring in Shantou

Een jong en levendig merk dat spontaniteit en comfort uitstraalt

Pakka Coffee Shop, ontworpen door Sersen Shenzhen Brand Consulting, is een unieke bestemming voor jonge mensen die geïnteresseerd zijn in street fashion en koffiecultuur. Met een sterke Amerikaanse streetstyle en een visueel aantrekkelijke brand image, biedt Pakka een interactieve communicatieruimte waar jonge klanten kunnen ontspannen en genieten van hun koffie.

Het ontwerpteam van Pakka liet zich inspireren door graffiti-elementen in de straatkunst en koos voor handgeschreven lettering om een casual en toegankelijke sfeer te creëren. Door gebruik te maken van een opvallende kleurencombinatie van blauw en oranje, wordt een moderne retro-uitstraling gerealiseerd die zelfvertrouwen, energie en persoonlijkheid uitstraalt. Dit spreekt de esthetische en emotionele behoeften van hedendaagse jonge consumenten aan en zorgt voor een blijvende indruk van het merk.

Als reactie op de groeiende populariteit van koffieconsumptie in China, streeft Pakka ernaar om de ontwikkeling van de lokale koffiecultuur te bevorderen. Het merk wil koffie integreren in het dagelijks leven van de Chinese massa's en de perceptie van koffie veranderen van een symbool van luxe en status naar een alledaags genot.

Het ontwerp van Pakka Coffee Shop bracht echter de nodige uitdagingen met zich mee. Het belangrijkste doel was om de merkidentiteit op een eenvoudige en consistente manier te benadrukken en een emotionele band tussen het merk en de consumenten op te bouwen. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een herkenbaarheid van het merk en maakt het mogelijk om de visuele elementen van het merk toe te passen in verschillende media voor publiciteit en marketing van aanverwante producten.

Deze cafébranding is meer dan alleen een logo. Het is een abstracte weergave van de interactieve communicatieruimte die Pakka biedt aan gelijkgestemde gebruikers. Het creëert een jonge en vriendelijke merkidentiteit die de ontwikkeling van de lokale koffiecultuur in China bevordert en koffie toegankelijk maakt voor het grote publiek.

Met zijn unieke ontwerp en sterke merkbeeld heeft Pakka Coffee Shop de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Graphics, Illustration and Visual Communication Design. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van het leven.

Als je op zoek bent naar een levendige en trendy koffie-ervaring in Shantou, is Pakka Coffee Shop de place to be. Geniet van een heerlijke kop koffie in een omgeving die spontaniteit, vrijheid en verfijning uitstraalt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Sersen(SZ)Brand consulting Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Sersen(SZ)Brand consulting Co., Ltd
Projectteamleden: Sersen(SZ)Brand consulting Co., Ltd
Projectnaam: Pakka Coffee Shop
Projectklant: Sersen(SZ)Brand consulting Co., Ltd


Pakka Coffee Shop IMG #2
Pakka Coffee Shop IMG #3
Pakka Coffee Shop IMG #4
Pakka Coffee Shop IMG #5
Pakka Coffee Shop IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp