Paper Forest: Een Verfrissende Sticker voor Groen op Kantoor

Een Minimalistische en Duurzame Oplossing voor Stressvolle Stedelijke Levensstijlen

Stressvolle stedelijke levensstijlen, epidemieën en sociale netwerken zijn altijd een bron van spanning en stress voor ons geweest. We hopen werken te creëren die stress verminderen en de ziel voeden. Veel mensen weigeren planten te laten groeien omdat het tijd, kennis, doorzettingsvermogen en liefde vergt. De Paper Forest-sticker is de perfecte oplossing. Het kost slechts 5 minuten om groen op je bureau te brengen. Je kunt het overal "planten", weelderig groen naar je bureau brengen en de natuur in je werk en leven brengen.

De Paper Forest-stickers kunnen weelderig groen naar elke plek brengen, op elk moment. En we kunnen ze direct "planten". Water, zonlicht, meststoffen en aarde zijn niet nodig, maar ze blijven altijd weelderig groen. Iedereen kan gemakkelijk de natuur naar elke plek in werk en leven brengen. Voeg groen toe aan je werkomgeving om stress en angst te verminderen. We hebben ook een reeks accessoires ontwikkeld om de sticker gemakkelijk te integreren in ons leven.

De Paper Forest-sticker is een product dat samenwerkt met papieren kunstenaars en papierkunst als kern van het ontwerp neemt. De traditionele kunst van het papierknippen is opnieuw geïnterpreteerd en behandeld met lasertechnologie om direct een modieuze uitstraling te tonen. Het is 100% gemaakt van papier. We blijven vasthouden aan het gebruik van de meest milieuvriendelijke en duurzame natuurlijke hulpbronnen voor de productie en creëren producten die natuurlijk aanvoelen. Het is gebaseerd op originele creatie met de nadruk op natuurlijke milieubescherming. Van functie, materiaal, verpakking tot productie, alles staat in het teken van natuurlijke milieubescherming. De Paper Forest-sticker is een product dat in samenwerking met gehandicapten en beschermde werkplaatsen is geproduceerd.

De afmetingen van het product zijn ongeveer 70 mm (B) x 20 mm (D) x 70 mm (H).

De Paper Forest-sticker heeft geen water, geen zonlicht, geen bemesting en geen aarde nodig, maar blijft toch groen. Het gaat voor altijd mee en kan overal worden aangebracht. Het kost slechts 5 minuten om groen op je bureau te brengen. Je kunt het overal "planten", weelderig groen naar je bureau brengen en de natuur in je werk en leven brengen.

Het project begon in april 2020 in Hong Kong en werd in november 2021 afgerond, ook in Hong Kong. Vanaf maart 2022 is het product te koop in Azië.

De Paper Forest-sticker is ontworpen met het oog op stressverlichting en het voeden van de ziel in stressvolle stedelijke levensstijlen. Het is een product dat samenwerkt met papieren kunstenaars en de traditionele kunst van het papierknippen opnieuw interpreteert met behulp van lasertechnologie. Het resultaat is een minimalistisch en duurzaam ontwerp dat groen naar elke werkplek kan brengen. Het is een frisse en elegante combinatie van kunst en vakmanschap.

De Paper Forest-sticker is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Art and Stationery Supplies Design in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert de beste praktijken uit de industrie en heeft competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de Paper Forest-sticker kun je op een eenvoudige en duurzame manier groen toevoegen aan je werk- en leefomgeving. Het brengt de natuur naar binnen zonder dat er water, zonlicht of onderhoud nodig is. Laat je inspireren door de rustgevende kracht van de natuur met de Paper Forest-sticker.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Fotograaf Joe Wong, JWD, 2021. Afbeelding #2: Fotograaf Joe Wong, JWD, 2021. Afbeelding #3: Fotograaf Joe Wong, JWD, 2021. Afbeelding #4: Fotograaf Joe Wong, JWD, 2021. Afbeelding #5: Fotograaf Joe Wong, JWD, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wong Man Hon, Joe
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Joe Wong, JWD, 2021. Image #2: Photographer Joe Wong, JWD, 2021. Image #3: Photographer Joe Wong, JWD, 2021. Image #4: Photographer Joe Wong, JWD, 2021. Image #5: Photographer Joe Wong, JWD, 2021.
Projectteamleden: Paper Art Designer: Joe Wong
Projectnaam: Paper Forest
Projectklant: Wong Man Hon, Joe


Paper Forest  IMG #2
Paper Forest  IMG #3
Paper Forest  IMG #4
Paper Forest  IMG #5
Paper Forest  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp