Fineliner Set van Chenyu Zhang: Een Multifunctionele Waterverfpen

Een innovatief ontwerp dat functionaliteit en duurzaamheid combineert

Met de ontwerpfilosofie om aan behoeften op de gemakkelijkste manier te voldoen en het concept van duurzame milieubescherming in gedachten, is de multifunctionele waterverfpen set ontwikkeld.

De Fineliner Set van ontwerper Chenyu Zhang is een uniek ontwerp dat functionaliteit en duurzaamheid combineert. Deze set is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kunstenaars en creatieve professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige en veelzijdige pen.

Wat deze Fineliner Set onderscheidt van andere vergelijkbare producten is het gebruik van hoogwaardige materialen en de integratie van verschillende handige functies. De set wordt geleverd met een ondersteuningsplaat, waardoor deze kan worden opgehangen, neergezet en opgevouwen. Dit maakt het niet alleen handig in gebruik, maar ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

De waterverfpen zelf heeft een ovale vorm, waardoor deze niet wegrolt en perfect in de hand ligt. Dit ergonomische ontwerp zorgt voor comfort tijdens het tekenen en schilderen. Daarnaast is de penhouder voorzien van een uniek ontwerp met een geïntegreerde behuizing, wat niet alleen materiaal en kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het milieuvriendelijke karakter van de set.

De Fineliner Set is gemaakt van hoogwaardige pp-materialen en heeft een metalen nylon punt. Het integrale matrijsontwerp zorgt voor een efficiënte productie en lagere kosten, zonder concessies te doen aan de functionaliteit en kwaliteit van de pen.

De afmetingen van de set zijn 19 * 9,6 * 1,8 cm, waardoor deze compact en draagbaar is. Dit maakt het ideaal voor kunstenaars die onderweg zijn of die graag hun creatieve gereedschappen georganiseerd willen houden.

De Fineliner Set biedt niet alleen een praktische en hoogwaardige oplossing voor kunstenaars, maar is ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het unieke verpakkingsontwerp maakt het mogelijk om de set op te hangen, neer te zetten of open te klappen, waardoor het een opvallende presentatie heeft in winkels en ateliers.

Deze innovatieve waterverfpen set is ontworpen door Chenyu Zhang en is een voorbeeld van creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Kunst- en Kantoorbenodigdheden in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met de Fineliner Set van Chenyu Zhang kunnen kunstenaars en creatieve professionals hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd genieten van de functionaliteit en duurzaamheid van dit unieke ontwerp. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en veelzijdige kunstbenodigdheden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jianzhe Xie
Afbeeldingscredits: Jianzhe Xie
Projectteamleden: Designer:Chenyu Zhang
Projectnaam: Colors
Projectklant: Jianzhe Xie


Colors IMG #2
Colors IMG #3
Colors IMG #4
Colors IMG #5
Colors IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp