True Fila: Een Moderne Kijk op Vintage Verlichting

Een Innovatief Ontwerp van Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.

Inleiding

True Fila is geïnspireerd door de traditionele wolfraamlamp en heeft als doel een vintage visuele perceptie te creëren. Dit ontwerp speelt in op de vraag naar onderscheidende en antieke lampen op de markt en biedt gebruikers een moderne verlichtingsoptie.

True Fila is een buigbare LED-flexibele filamentlamp die efficiënte, gelijkmatige en energiebesparende binnenverlichting biedt. Het flexibele filament biedt verschillende modelleringsmogelijkheden, zodat het product kan worden toegepast in verschillende verlichtingsscenario's. Dankzij de innovatieve MiniLED-technologie heeft het filament een breedte van slechts 0,6 mm, wat zorgt voor een slanker visueel effect.

De filament is gemaakt van gemodificeerde FPC-basisfilm en de lamp is gemaakt van glas. Door de innovatieve verwerkingstechnologie van MiniLED is de breedte van het filament niet meer dan 0,6 mm, wat zorgt voor een slanker visueel effect.

Gebruikers kunnen de bijbehorende glazen lampstijlen en -kleuren kiezen op basis van hun eigen behoeften. Ze kunnen ook vrij de kleurtemperatuur kiezen en de helderheid van het filament aanpassen.

True Fila zal in 2021 worden gelanceerd op de Noord-Amerikaanse markt.

Met de uitvoering van het nationale beleid van "uitfasering van gloeilampen" zijn LED-lampen door de staat gepromoot en worden hun energiebesparende voordelen erkend door de meeste huishoudens. LED-filamentlampen hebben de grote hoekige lichtvorm van traditionele gloeilampen die het publiek bekend zijn, waardoor ze populair zijn bij de groepen die de "vintage stijl" toepassen. Het uiterlijk van de LED-filamentlampen voldoet ook aan de vraag naar antieke verlichting op de markt.

De grootste uitdaging in het ontwerpproces was hoe het buigeffect en het lichteffect van filamentlampen te waarborgen. De ontwerper heeft de verhouding van fosfor in het filament geoptimaliseerd, zodat het een zonachtig spectraal effect kan bereiken en een uitstekende licht- en kleurkwaliteit heeft, met een Ra-waarde groter dan 98.

Dit buigbare LED-flexibele filamentlampontwerp is bedoeld om efficiënte, gelijkmatige en energiebesparende binnenverlichting te bieden. Het flexibele filament biedt verschillende modelleringsmogelijkheden, zodat het product kan worden toegepast in verschillende verlichtingsscenario's. Dankzij de innovatieve MiniLED-technologie heeft het filament een breedte van slechts 0,6 mm, wat zorgt voor een slanker visueel effect.

True Fila heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Lighting Products and Fixtures Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd omdat ze de beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie bevatten en sterke technische en creatieve vaardigheden tonen en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Afbeeldingscredits: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Projectteamleden: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.
Projectnaam: True Fila
Projectklant: Hangzhou Hangke Optoelectronics Co.,Ltd.


True Fila IMG #2
True Fila IMG #3
True Fila IMG #4
True Fila IMG #5
True Fila IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp