Park Villa: Een samensmelting van hedendaagse en oosterse stijl

Een bekroonde residentiële oase ontworpen door Anson Cheng

Park Villa, een reeks vrijstaande huizen ontworpen door Anson Cheng, biedt een luxueuze, hotelachtige ervaring met een warme, uitnodigende sfeer. Het ontwerp, dat hedendaagse en oosterse elementen combineert, is geïnspireerd door de wens om een ontspannende en comfortabele vakantiewoning te creëren.

Anson Cheng heeft met Park Villa een unieke woonervaring gecreëerd. Het ontwerp is bedoeld voor een stel dat er hun vakantie wil doorbrengen. Het resultaat is een luxueuze omgeving die doet denken aan een hotel, maar met de warmte en gastvrijheid van een thuis. Het ontwerp is een mix van hedendaagse en oosterse elementen, waarbij meubels van Aziatische ontwerpers worden gecombineerd met een modern esthetisch gevoel.

Wat Park Villa onderscheidt van andere ontwerpen, is de manier waarop het hedendaagse en oosterse stijlen samenbrengt. Het ontwerp maakt gebruik van partities en zorgvuldig gekozen meubels om een unieke sfeer te creëren. Daarnaast zijn natuurlijke materialen zoals marmer, hout en leer gebruikt om de groene omgeving van de villa te weerspiegelen.

De villa, gelegen in Yuen Long, Hong Kong, is een project dat zes maanden in beslag nam, van maart tot september 2021. Het is een driedubbele villa, ontworpen met het oog op luxe en comfort. De natuurlijke elementen en materialen die in het ontwerp zijn gebruikt, weerspiegelen de groene omgeving en creëren een harmonieuze sfeer.

Park Villa heeft erkenning gekregen voor zijn innovatieve ontwerp. Het project won de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan buitengewone en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. De prijs erkent de beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en beloont ontwerpen die bijdragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de wereld een betere plek maken.

Samenvattend, Park Villa is een prachtig voorbeeld van hoe hedendaagse en oosterse stijlen kunnen samenkomen om een unieke, luxueuze woonervaring te creëren. Het succes van het project en de erkenning die het heeft gekregen, getuigen van de creativiteit en het vakmanschap van ontwerper Anson Cheng.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anson Cheng
Afbeeldingscredits: Anson Cheng
Projectteamleden: Anson Cheng
Projectnaam: Park Villa
Projectklant: Anson Cheng


Park Villa IMG #2
Park Villa IMG #3
Park Villa IMG #4
Park Villa IMG #5
Park Villa IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp