GS-S One: Een Robotstofzuiger voor Grote Kantoorruimtes

Een Innovatieve Oplossing voor Efficiënte en Onbemande Schoonmaak

De GS-S One is ontworpen door Shanghai Gaussian Automation Tech Dev. en biedt een geavanceerde oplossing voor het schoonmaken van grote kantoorruimtes. Met zijn compacte formaat en geïntegreerde functies voor luchtsterilisatie en liftoproepen, maakt de GS-S One onbemande schoonmaak, desinfectie, afvalverwijdering en opladen mogelijk op meerdere verdiepingen.

De GS-S One is speciaal ontworpen om grote kantoorruimtes met complexe plattegronden en verschillende vloertypen schoon te maken. Met de verhoogde hygiënenormen als gevolg van de Covid-19-pandemie biedt deze robotstofzuiger een effectieve oplossing voor het schoonhouden van openbare ruimtes.

De GS-S One is uitgerust met geavanceerde functies die hem onderscheiden van andere robotstofzuigers op de markt. Het integreert vegen, schrobben, dweilen en stofzuigen en kan automatisch de beste schoonmaakroute plannen, liften oproepen en dicht bij randen reinigen. Bovendien kan het schakelen tussen verschillende schoonmaakmodi op basis van het vloertype. Met behulp van 360-graden zicht kan de GS-S One de schoonheid van de omgeving scannen en automatisch schoonmaken onder de modus voor automatisch vlekken schoonmaken. Via het Cloud Platform kan het interactie aangaan met andere robots, waardoor effectieve onbemande schoonmaak mogelijk is in grote kantoorruimtes.

De GS-S One is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. De behuizing is gemaakt met spuitgiet- en lasergraveertechnieken en is gemaakt van antimicrobiële materialen. Een deel van de behuizing is voorzien van een zilveren coating. Het bovenste paneel is gemaakt van zwart acryl en heeft een UV-coating om de hardheid en krasbestendigheid te verhogen. De rand van de onderste behuizing is omwikkeld met siliconen om bescherming te bieden bij botsingen.

De afmetingen van de GS-S One zijn 550 mm x 450 mm x 580 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende kantooromgevingen. Het ontwerp- en ontwikkelingsproces van deze robotstofzuiger begon in april 2021 in Beijing en zal naar verwachting in december 2022 op de Chinese markt worden geïntroduceerd.

De GS-S One is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar autonome schoonmaakrobots. Terwijl de meeste schoonmaakrobots op de markt alleen geschikt zijn voor kleine oppervlakken, is de GS-S One speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van grote kantoorruimtes met verschillende vloertypen, hoge verkeersdichtheid, complexe plattegronden en de behoefte aan pandemiepreventie.

De GS-S One heeft verschillende uitdagingen overwonnen om een innovatieve schoonmaakoplossing te bieden. Het beschikt over een geavanceerde automatische vlekken schoonmaakmodus, waarbij het de omgeving scant en automatisch vlekken en afval detecteert en schoonmaakt. Dankzij cloud computing kan de GS-S One interactie en coördinatie met andere robots realiseren. Met de functie voor liftoproep en slimme obstakelvermijding biedt deze robot een allesomvattende schoonmaakoplossing voor grote kantoorruimtes, waardoor de kosten worden verlaagd en de productiviteit van schoonmaakwerkzaamheden wordt verhoogd.

De GS-S One heeft erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp en innovatie. Het heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Robotica, Automatisering en Automatisering in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap, en die positieve gevoelens van verbazing en bewondering oproepen.

Met zijn geavanceerde functies, efficiënte schoonmaakcapaciteit en innovatieve ontwerp is de GS-S One een baanbrekende robotstofzuiger voor grote kantoorruimtes. Het biedt een geautomatiseerde en onbemande schoonmaakoplossing die de hygiëne en productiviteit verbetert.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanghai Gaussian Automation Tech Dev.
Afbeeldingscredits: Shanghai Gaussian Automation Tech Dev.
Projectteamleden: Shanghai Gaussian Automation Tech Dev.
Projectnaam: GS S One
Projectklant: Shanghai Gaussian Automation Tech Dev.


GS S One IMG #2
GS S One IMG #3
GS S One IMG #4
GS S One IMG #5
GS S One IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp