DamoWang Taurine Energy Drink: Een Unieke Mix van Traditionele Chinese Kruiden en Moderne Verpakking

Een Functionele Drank Geïnspireerd door de Chinese God van Oorlog

De verpakking van DamoWang Taurine Energy Drink is geïnspireerd op de Chinese mythologische figuur Chiyou, de god van oorlog en uitvinder van koude wapens. Deze functionele drank combineert traditionele Chinese kruiden met een modern ontwerp om Chinese consumenten te inspireren en te versterken.

Veel consumenten kiezen energiedrankjes om zichzelf op te frissen in extreme omstandigheden. Maar vaak voelen ze zich uitgeput zodra het effect is uitgewerkt. DamoWang Taurine Energy Drink lost dit op door traditionele Chinese kruiden zoals Ginseng en Chinese wolfberry toe te voegen, die bekend staan om hun vitaliserende eigenschappen. Deze unieke mix van ingrediënten helpt het lichaam weer op te laden en de vitaliteit te herstellen.

De verpakking van DamoWang Taurine Energy Drink speelt ook een belangrijke rol bij het overbrengen van een positieve boodschap. Het ontwerp toont een duim omhoog gebaar, wat symbool staat voor kracht en onverwoestbaarheid. Hiermee willen de ontwerpers consumenten aanmoedigen om in zichzelf te geloven en hun innerlijke "DamoWang" te vinden - een onoverwinnelijk persoon met buitengewone vaardigheden.

Het ontwerp van de verpakking is gebaseerd op traditionele Chinese ijzeren blikjes, die een gevoel van kracht en robuustheid overbrengen. De keuze voor ijzeren blikjes heeft ook praktische voordelen. Ze houden drankjes beter koel en voelen steviger aan in de hand. Daarnaast hebben de ontwerpers zorgvuldig geëxperimenteerd met kleuren en reflectie om de perfecte uitstraling te bereiken.

De ontwikkeling van DamoWang Taurine Energy Drink begon in augustus 2021 en werd in februari 2022 voltooid. Het ontwerp is gerealiseerd in Shanghai, China. Het team achter dit ontwerp bestaat uit Chi Forest, Yushu Zhang en Yiqun Tang.

DamoWang Taurine Energy Drink heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en vakmanschap en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met DamoWang Taurine Energy Drink kunnen consumenten niet alleen genieten van een verfrissend drankje, maar ook geïnspireerd worden door de rijke Chinese cultuur en tradities. Het is een unieke mix van traditionele kruiden en modern design, die de vitaliteit en veerkracht van de Chinese consumenten benadrukt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chi Forest
Afbeeldingscredits: Yushu Zhang, Yiqun Tang
Projectteamleden: Yushu Zhang, Yiqun Tang
Projectnaam: Damowang Taurine Energy Drink
Projectklant: Chi Forest


Damowang Taurine Energy Drink IMG #2
Damowang Taurine Energy Drink IMG #3
Damowang Taurine Energy Drink IMG #4
Damowang Taurine Energy Drink IMG #5
Damowang Taurine Energy Drink IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp