Urban Taste Residence: Een Tastbaar Paradijs in het Hart van de Stad

Een Moderne en Stijlvolle Woonruimte voor de Veeleisende Stedeling

Als je na een vermoeiende werkdag thuiskomt, wil je niets liever dan genieten van je eigen wereld. Urban Taste Residence is bedoeld als een uiting van een privé en modern levensstijl, gevestigd in een luxe omgeving. In dit project hebben de ontwerpers gebruik gemaakt van hedendaagse materialen en esthetiek om een privé en smaakvol paradijs te creëren in het drukke stadscentrum, speciaal ontworpen voor alleenstaande mannen.

Urban Taste Residence is gelegen in een trendy buurt in het hart van Nanchang City in China. Dit prachtige appartement is ontworpen voor alleenstaande mannen die op zoek zijn naar een stijlvolle en luxe privéwoning. De eigenaar wilde een plek creëren waar hij thuis kan genieten van spirituele en esthetische voldoening, als een hemel op aarde. Het interieur van het appartement is ontworpen met een heldere en transparante indeling, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Glaspartities zorgen voor een gevoel van virtueel en echt uitzicht, terwijl een tafel en glazen scheidingswand zorgen voor een verbinding tussen de woonkamer en de slaapkamer en een transparante ruimte creëren.

De materialen die gebruikt zijn in Urban Taste Residence zijn zorgvuldig gekozen om een moderne en stijlvolle sfeer te creëren. Laminaatvloeren, glazen bakstenen, latexverf, natuurlijk marmer, steen en metaal dragen allemaal bij aan de luxe uitstraling van de woning. Met een oppervlakte van 63 vierkante meter is dit appartement een toonbeeld van efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Het ontwerpteam achter Urban Taste Residence bestaat uit Lei Fu, Huaqing Zhang, Yixuan Wang, Tianyao Zhang en Nanyi Wang. Samen hebben zij de uitdaging aangenomen om een privé en smaakvol thuis te creëren in een beperkte ruimte. Het resultaat is een uniek ontwerp dat voldoet aan de wensen van de eigenaar en perfect past bij de sfeer van het stadscentrum.

Urban Taste Residence is niet zomaar een woning, het is een levensstijl. Het project is een ode aan de moderne en stijlvolle man die waarde hecht aan privacy en comfort. Met zijn trendy locatie, doordachte indeling en hoogwaardige materialen is Urban Taste Residence een ware oase van rust en luxe in het hart van de stad.

Urban Taste Residence is bekroond met de Iron A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als een goed doordachte en innovatieve creatie die voldoet aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt voldoening en positieve gevoelens, waarmee het bijdraagt aan een betere wereld.

Beeldcredits: Afbeelding 1: Fotograaf Lei Fu, 2021. Afbeelding 2: Fotograaf Lei Fu, 2021. Afbeelding 3: Fotograaf Lei Fu, 2021. Afbeelding 4: Fotograaf Lei Fu, 2021. Afbeelding 5: Fotograaf Lei Fu, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lei Fu
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Lei Fu, 2021. Image #2: Photographer Lei Fu, 2021. Image #3: Photographer Lei Fu, 2021. Image #4: Photographer Lei Fu, 2021. Image #5: Photographer Lei Fu, 2021.
Projectteamleden: Design leader:Lei Fu Designer:Huaqing Zhang Designer:Yixuan Wang Designer:Tianyao Zhang Designer:Nanyi Wang
Projectnaam: Urban Taste
Projectklant: Lei Fu


Urban Taste IMG #2
Urban Taste IMG #3
Urban Taste IMG #4
Urban Taste IMG #5
Urban Taste IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp