Logan TianLangWan: Een Unieke Privéwoning in Zhongshan

Een Real Estate Sales Center Ontworpen door YHDQ Design

Logan TianLangWan is een exclusieve privéwoning gelegen in Zhongshan, ontworpen door het gerenommeerde ontwerpteam YHDQ Design. Dit project is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de locatie en biedt een unieke en luxueuze leefomgeving.

Het project is gelegen op 22 graden noorderbreedte, wat resulteert in een mild klimaat met veel zonuren. Daarnaast profiteert het van de nabijheid van de zee, waardoor het een idyllische omgeving is. De ontwerpers wilden deze unieke eigenschappen benadrukken en creëerden daarom een privéwoning die zich onderscheidt van andere vastgoedprojecten.

Wat Logan TianLangWan echt bijzonder maakt, is de naadloze integratie van de binnen- en buitenruimtes. Elk deel van het interieur profiteert van natuurlijk licht en biedt een prachtig uitzicht op de lucht en het water. De ontwerpers hebben traditionele ontwerpprincipes toegepast, maar met een moderne twist. In plaats van overmatige decoratie en luxe materialen, kozen ze voor een minimalistische benadering om een meer ontspannen en privé sfeer te creëren.

Met een oppervlakte van 650 vierkante meter biedt Logan TianLangWan voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het interieur is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en sereniteit te creëren. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om de ruimte te dienen en een gevoel van thuis te creëren. In plaats van een uniform systeem voor meubels, is er gekozen voor een gevoel van eenheid om een gevoel van isolatie te creëren.

Om een gevoel van luxe te behouden zonder dat het overdreven wordt, zijn er elegante materialen gebruikt in het interieur. Dit creëert een verborgen gevoel van luxe dat subtiel aanwezig is. Daarnaast zijn er kunstwerken geselecteerd die minder decoratief zijn en meer een gevoel van verzameling creëren. Dit draagt bij aan de unieke sfeer van de woning.

Het ontwerpproces van Logan TianLangWan was niet zonder uitdagingen. In het begin worstelden de ontwerpers met het vinden van de juiste toon en het vaststellen van de algehele ontwerplogica. Door te kijken naar internationaal bekende privéwoningen en talloze interieurmagazines, slaagden ze erin om een duidelijke richting te vinden en hun ideeën tot leven te brengen.

Logan TianLangWan is een ware oase van rust en luxe. Het combineert de natuurlijke schoonheid van de omgeving met een verfijnd en minimalistisch ontwerp. Deze unieke privéwoning is een voorbeeld van vakmanschap en innovatie in de wereld van architectuur en design.

Afbeeldingen: YHDQ Design, 1000 DEGREES VISION

Intellectueel eigendom: YHDQ Design

Logan TianLangWan heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen. Deze prijs beloont ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp van Logan TianLangWan is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YHDQ Design
Afbeeldingscredits: YHDQ Design 1000 DEGREES VISION
Projectteamleden: YHDQ Design
Projectnaam: Logan TianLangWan
Projectklant: YHDQ Design


Logan TianLangWan IMG #2
Logan TianLangWan IMG #3
Logan TianLangWan IMG #4
Logan TianLangWan IMG #5
Logan TianLangWan IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp