ZhuoQing: Een Innovatieve Manier om Pu'er Thee te Drinken

Een Unieke Instant Thee Essentie

Deze nieuwe designinnovatie biedt een draagbare en handige manier om Pu'er thee te drinken, waar en wanneer je maar wilt.

De ZhuoQing is een revolutionair product dat de traditionele manier van het zetten van Pu'er thee verandert. In plaats van het gebruik van rauwe bladeren, wordt de Pu'er thee geëxtraheerd met behulp van geavanceerde technologie en gepresenteerd in de vorm van instant thee essentie. Dit betekent dat je nu op elk moment en op elke plaats van een heerlijke kop Pu'er thee kunt genieten.

Wat ZhuoQing echt uniek maakt, is de draagbaarheid en het gemak. Het ontwerp van de verpakking is geïnspireerd op een sigarettendoosje en kan gemakkelijk met één hand worden vastgehouden. Dit maakt het ideaal voor onderweg, op kantoor of tijdens het reizen. Het slanke formaat en de herbruikbare structuur zorgen ervoor dat je altijd je favoriete thee bij de hand hebt.

Naast het innovatieve ontwerp heeft ZhuoQing ook oog voor detail. De verpakking is versierd met prachtige borduurwerkpatronen uit Yunnan, de geboorteplaats van Pu'er thee. Deze decoraties zijn bedoeld om de eeuwenoude geschiedenis van Pu'er thee en de theeceremonie te behouden en de authentieke sfeer van het theeplukken en -verwerken te recreëren.

Maar het gaat niet alleen om het gemak en de esthetiek. ZhuoQing's Pu'er thee essentie wordt geproduceerd met behulp van een zorgvuldig proces dat resulteert in een volledige oplossing in water zonder residu. Bovendien bevat het thee polysacchariden die helpen bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel, waardoor het niet alleen een heerlijke, maar ook een gezonde keuze is.

De ZhuoQing is het resultaat van een intensief onderzoeksproject dat begon in september 2020 en werd afgerond in oktober 2020. Het projectteam, onder leiding van ontwerper Tiger Pan, heeft samengewerkt met illustratoren en projectmanagers om dit innovatieve product tot leven te brengen. Het werd voor het eerst gelanceerd op de markt in november 2020 in Beijing.

Deze baanbrekende designinnovatie is bekroond met de prestigieuze Golden A' Design Award in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die uitblinken in hun vakmanschap en wijsheid. ZhuoQing is een product dat kunst, wetenschap, design en technologie combineert en daarmee een significante impact heeft op de wereld.

Met ZhuoQing is het drinken van Pu'er thee nog nooit zo eenvoudig en stijlvol geweest. Geniet van de rijke smaak en de gezondheidsvoordelen van Pu'er thee, waar en wanneer je maar wilt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TIGER PAN
Afbeeldingscredits: Image #1: Tiger Pan / Qian Chi / Juanjuan Wu Image #2: Tiger Pan / Qian Chi / Juanjuan Wu Image #3: Tiger Pan / Qian Chi / Juanjuan Wu Image #4: Tiger Pan / Qian Chi / Juanjuan Wu Image #5: Tiger Pan / Qian Chi / Juanjuan Wu
Projectteamleden: Designer: Tiger Pan, Qian Chi Illustrator: Ping Yi Project Manager: Krystal You
Projectnaam: ZhuoQing
Projectklant: TIGER PAN


ZhuoQing IMG #2
ZhuoQing IMG #3
ZhuoQing IMG #4
ZhuoQing IMG #5
ZhuoQing IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp