Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur: Een Uniek Ontwerp voor Verpakkingen

Bxl Jupiter Team

Inleiding:

De Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur is een opvallend ontwerp voor verpakkingen dat geïnspireerd is op het klassieke verhaal van Wu Song die een tijger doodt. Dit unieke ontwerp, gemaakt door het Bxl Jupiter Team, combineert kunstzinnige elementen met functionele eigenschappen om een onvergetelijke ervaring te bieden aan degenen die deze likeur drinken.

Ontwerper Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur is geïnspireerd door het verhaal van Wu Song die een tijger doodt in het klassieke boek "Water Margin". Het verhaal beschrijft hoe Wu Song achttien kommen sterke drank dronk voordat hij de tijger te lijf ging. Dit detail vormde de basis voor het ontwerp van deze likeurverpakking.

De Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. Bij het morsen van inkt op het papier, spat de inkt uit in de vorm van een agressieve tijger. Deze prachtige afbeelding toont Wu Song die een tijger doodt. De combinatie met blauw-wit porselein voegt een unieke charme toe, terwijl het gebruik van monochrome bedrukking de kosten verlaagt.

Deze likeurverpakking is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een afmeting van L180*W110*H330MM. Het ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.

De naam Jing Yang Chun heeft een diepgaande culturele betekenis. De woorden "Jingyangchun" worden afzonderlijk geanalyseerd. Het woord "Jing" in Jingyangchun is afgeleid van "Jing" in Jingzhi, wat verwijst naar het behoud van de 5000 jaar oude brouwtraditie en vaardigheden van Jingzhi. Het woord "yang" in Jingyangchun betekent oorspronkelijk mildheid. In het "Boek der Liederen" komt de zin "Lente in de zon" voor, dus latere generaties hebben vaak "Yangchun" geïntegreerd in de naam van de wijn. "Lente" verwijst naar de naam van de likeur.

Dit unieke ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp in 2020. Deze prestigieuze prijs erkent uitmuntendheid en creatieve vindingrijkheid in ontwerpen die de ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Het Bxl Jupiter Team heeft met dit ontwerp sterke technische en creatieve vaardigheden laten zien en bijgedragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

De Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur is niet alleen een verpakking, maar ook een kunstwerk dat de rijke cultuur en tradities van Jingzhi weerspiegelt. Het is een eerbetoon aan het verhaal van Wu Song en een viering van vakmanschap en innovatie in ontwerp.

Geniet van deze unieke likeur en laat je betoveren door het prachtige ontwerp van de Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur verpakking.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Baixinglong Creative PKG Co,.Lt
Afbeeldingscredits: Shenzhen Baixinglong Creative PKG Co,.Lt
Projectteamleden: Shenzhen Baixinglong Creative PKG Co,.Lt
Projectnaam: Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur
Projectklant: Shenzhen Baixinglong Creative PKG Co,.Lt


Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur IMG #2
Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur IMG #3
Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur IMG #4
Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur IMG #5
Jing Yang Chun Wu Yun Liqueur IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp