SLV Group Promo Video

Artmask Group

De animatie

De animatie scenario is geïnspireerd op het proces van het creëren en produceren van steigers. We hebben nauwkeurig gekeken naar het hele proces bij het hoofdkantoor van SLV en hebben het proces op een artistieke manier gepresenteerd.

Een originele manier om een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van bouwsteigers te presenteren. De animatie beschrijft elke fase van de constructie, beginnend bij het gieten van buizen tot aan het galvaniseren en lassen.

Voor de productie maken we gebruik van: Houdini, Adobe After Effects, 3D Studio Max, Photoshop, Redshift en Fusion.

De animatie is tentoongesteld tijdens bedrijfspresentaties en bouwbeurzen.

De uitdaging van het project was om de activiteiten van het bedrijf (steigerproductie) op een abstracte manier te presenteren. We hebben elke fase van het creëren van steigerelementen en de gehele structuur laten zien: gieten, lassen, afschrikken en drogen in de vorm van het opbouwen van het logo van het bedrijf.

Een originele manier om een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van bouwsteigers te presenteren. De animatie beschrijft elke fase van de constructie, van het gieten van metalen buizen, via het galvaniseren en lassen, tot het verkrijgen van de uiteindelijke structuur, die het logo van het bedrijf is in de animatie. Het motto van het bedrijf en deze campagne is "Onmogelijke constructies bestaan niet".

Muziek: Czar Donic. Animatierechten voorbehouden aan SLV Group Company in Cieśle, Polen.

Deze ontwerp werd bekroond met Brons in de A' Design Award in de categorie Film, Video en Animatie in 2022. De Bronzen A' Design Award wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Artmask group
Afbeeldingscredits: Music: Czar Donic Animation rights reserved for SLV Group Company in Cieśle Poland.
Projectteamleden: Wojciech Czub Mateusz Kowalski
Projectnaam: SLV Group Promo
Projectklant: Artmask group


SLV Group Promo IMG #2
SLV Group Promo IMG #3
SLV Group Promo IMG #4
SLV Group Promo IMG #5
SLV Group Promo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp