V Life: Een Natuurlijk Toevluchtsoord voor Plantaardige Eters

Een Veganistisch Café Ontworpen door Watsonkoay

Het V Life Café is een natuurlijke ontsnapping verborgen in de betonnen jungle. Het rustieke bohemien interieur creëert een unieke sfeer waar gasten zich direct thuis voelen.

Als je voorbij de zorgvuldig geselecteerde Europese wilde bloemen loopt, word je ondergedompeld in de natuur. Gasten worden aangetrokken door het comfortabele, natuurlijke handgemaakte meubilair en hun neus leidt hen naar de heerlijke geuren van veganistische gerechten.

Jungle lianen met heldere natuurlijke verlichting hangen van het plafond. Deze openen het café en creëren een goed verlichte ambiance die perfect is voor de hele dag dineren, loungen, werken of studeren.

Het V Life Café beslaat een oppervlakte van 280 vierkante meter en is ontworpen door Watsonkoay in samenwerking met Goflex Design & Reno Sdn Bhd Interior Designers.

Het creëren van een mooie inrichting en het gebruik van hoogwaardige materialen en stoffering zijn belangrijk voor de interactie met het ontwerp. De ontwerper heeft veel aandacht besteed aan het verbeteren van de materialen, het met de hand schilderen van de bakstenen, het opnieuw schilderen van de tafels en het creëren van handgemaakte bloemen als visuele merchandising.

Het project begon in augustus 2020 in Ipoh en werd in oktober 2020 voltooid. Tijdens het ontwerpproces werd onderzoek gedaan naar het creëren van een verkoelende hoek in een warm land. Uiteindelijk besloot de ontwerper om het element van bohemien interieur te combineren met vintage en winterse elementen.

Het V Life Café heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriestandaarden en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met zijn natuurlijke en uitnodigende sfeer is het V Life Café een ideale plek voor plant-based eters om te genieten van heerlijke veganistische gerechten in een prachtige omgeving.

Afbeelding credits: Eddy Chin


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Watson Koay
Afbeeldingscredits: Eddy Chin
Projectteamleden: Goflex Design & Reno Sdn Bhd Interior Designers.
Projectnaam: V Life
Projectklant: Watson Koay


V Life IMG #2
V Life IMG #3
V Life IMG #4
V Life IMG #5
V Life IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp