Pupstar: Een Nieuw Merk voor Huisdierpositionering

Een Innovatieve Oplossing om Uw Huisdier nooit Meer te Verliezen

Inleiding

Pupstar is een positioneringstechnologiebedrijf dat zich richt op het voorkomen van het verlies van huisdieren. Het nieuwe merkontwerp is speciaal ontwikkeld voor de lancering van hun nieuwste product, de Pupstar GPS Huisdiertracker. Het ontwerp legt de nadruk op de relatie tussen dieren en positionering door middel van iconische graphics in een dynamische stijl. Met frisse en levendige kleuren brengt het ontwerp technische ondersteuning en een gepassioneerde visuele taal over, om de aandacht te vestigen op het belang van het nooit meer verliezen van uw huisdier. Het consistente visuele systeem wordt ook toegepast op alle digitale platforms.

Ontwerper Haolai Francis Zhou heeft zich laten inspireren door mensen die hun huisdieren zijn verloren. Hij merkte op dat er beperkte productopties zijn om het verlies van huisdieren te voorkomen en te beschermen. Dit bracht hem ertoe om de relatie tussen dieren en positionering diep te verkennen en een verbinding te leggen. Dit werd de kernboodschap van de visuele taal, vooral voor het logo-ontwerp. Het logo is ontwikkeld met als doel een eenvoudig en herkenbaar symbool te creëren dat zowel het huisdier als de positionering vertegenwoordigt. Het ontwerp is bedoeld om huisdiereigenaren bewust te maken van de relatie en functionaliteit van de producten.

De Pupstar GPS Huisdiertracker is een klein apparaatje dat uw huisdier altijd en overal kan volgen. Het maakt gebruik van geavanceerde positioneringstechnologie om de locatie van uw huisdier in realtime te volgen. Met de Pupstar-app kunt u de locatie van uw huisdier op uw smartphone bekijken en ontvangt u meldingen als uw huisdier buiten een bepaald gebied komt. Dit biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat u uw huisdier nooit meer uit het oog verliest.

Het ontwerp van Pupstar is uniek en onderscheidt zich van andere merken. De iconische graphics in het logo en de visuele taal weerspiegelen de relatie tussen dieren en positionering op een speelse en dynamische manier. De frisse en levendige kleuren benadrukken de technische ondersteuning van de producten en roepen een gepassioneerde sfeer op. Dit trekt de aandacht en helpt mensen om het belang van het beschermen van hun huisdieren te begrijpen. Het consistente visuele systeem zorgt ervoor dat het merk consistent en herkenbaar is op alle digitale platforms.

Het logo van Pupstar is ontwikkeld met behulp van eenvoudige iconische graphics, zoals een pootafdruk van een dier, een hondenkop, een kaartspeld en een navigatiepijl. Deze graphics zijn ook terug te vinden in het ontwerp van de Pupstar GPS Huisdiertracker. Het logo wordt gepresenteerd met behulp van OLED-lichttechnologie, waardoor de leesbaarheid en zichtbaarheid van de GPS-tracker die uw huisdier draagt wordt verbeterd.

De specificaties van het ontwerp zijn zorgvuldig bepaald. Het logo heeft een aspectverhouding van 1:1 en is ontworpen om herkenbaar te zijn op verschillende formaten en materialen. De visitekaartjes zijn gedrukt op gerecycled papier met een textuur. Het merkverhaal is afgedrukt op een flyer van 210 mm x 297 mm. De Pupstar GPS Huisdiertracker heeft een afmeting van 1,4 inch x 2,5 inch x 0,5 inch en weegt 0,9 oz.

De ontwikkeling van het Pupstar-merk was een uitdagend proces. Het grootste obstakel was het creëren van een grafisch ontwerp dat de relatie tussen huisdieren en positionering op een duidelijke en vriendelijke manier communiceert. Het ontwerp moest zowel technische ondersteuning als passie uitstralen om de aandacht van mensen te trekken en hen te overtuigen om hun huisdieren te beschermen.

Het Pupstar-merk is ontwikkeld in San Francisco en het ontwerpproces begon in juli 2020 en werd afgerond in december 2020. Het merk werd vervolgens gepubliceerd en gepromoot via online digitale marketing in december 2020.

Het ontwerp van Pupstar heeft erkenning gekregen in de vorm van de Silver A' Design Award in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, technische kenmerken en artistiek vakmanschap. Het ontwerp van Pupstar illustreert uitstekende expertise en innovatie en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Pupstar is een merk dat zich inzet om huisdieren te beschermen en ervoor te zorgen dat ze nooit meer verloren gaan. Met hun innovatieve GPS Huisdiertracker bieden ze een oplossing die huisdiereigenaren gemoedsrust geeft. Het merkontwerp weerspiegelt de relatie tussen dieren en positionering op een speelse en dynamische manier, met frisse kleuren en een consistente visuele taal. Pupstar is klaar om de markt te veroveren en huisdiereigenaren te helpen hun geliefde huisdieren veilig te houden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Haolai Francis Zhou
Afbeeldingscredits: Haolai Francis Zhou
Projectteamleden: Brand Design: Haolai Francis Zhou
Projectnaam: Pupstar
Projectklant: Haolai Francis Zhou


Pupstar IMG #2
Pupstar IMG #3
Pupstar IMG #4
Pupstar IMG #5
Pupstar IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp