Chengdu Rongyu Chunxi Road: Een Moderne Architecturale Schoonheid in het Commerciële Centrum

Een Sales Center Ontworpen door Joy Yang

Inleiding

Het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center is een opvallend modern architectonisch ontwerp dat de invloed van dit wereldwijde merk in het belangrijkste commerciële centrum van Chengdu versterkt. Met een focus op "ervaringsservice" presenteert en interageert het centrum met de levensstijl van de toekomst.

Gelegen in het hart van Chengdu's belangrijkste commerciële centrum, is het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center een indrukwekkend voorbeeld van modern architectonisch ontwerp. Het project heeft tot doel de invloed van dit wereldwijde merk te vergroten en dient als een commercieel dienstencentrum voor de gemeenschap. Het omvat de planning van 2 appartementen en woongebouwen. Met "ervaringsservice" als kernthema presenteert en interageert het centrum met de levensstijl van de toekomst.

De inspiratie voor dit ontwerp combineert traditionele cultuur met moderne modedesigns. Het project weerspiegelt de mechanische esthetiek van het Empire State Building met zijn rijke lijnen en contouren, en dringt door tot in de modewereld, waar het een mode-icoon wordt.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp zijn te danken aan de nadrukkelijke keuze voor opvallend modern architectonisch ontwerp. Het centrum is ontworpen om de invloed van het merk te vergroten en dient als een commercieel dienstencentrum voor de gemeenschap. Met "ervaringsservice" als kernthema presenteert en interageert het centrum met de levensstijl van de toekomst.

Het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center is gerealiseerd met behulp van hoogwaardige materialen zoals Yashi wit marmer, hoogwaardig koolstofstaal, geborsteld roestvrij staal en kunstglas. De technologieën die zijn toegepast omvatten ingebouwde kick-threads en onzichtbare airconditioninguitlaten.

Het centrum beslaat een oppervlakte van 5015,48 vierkante meter en is ontworpen door hoofdontwerper Joy Yang.

De interactie van het ontwerp wordt gerealiseerd door de selectie van ontwerpers uit de Art Nouveau-beweging en de "modernisering" van elementen uit bepaalde Rococo-stijlen. Art Nouveau pleitte voor het gebruik van sterk geprogrammeerde natuurlijke elementen als inspiratiebron voor creatie en als uitbreiding van "natuurlijke" elementen.

Het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center is voltooid in oktober 2019 en bevindt zich in Chengdu, China.

De uitdagingen bij het ontwerpen van dit project waren het creëren van verschillende ervaringen voor klanten en het integreren van scènebouw om emoties in de ruimte te brengen. Het centrum legt meer nadruk op innerlijke communicatie en presenteert de levensstijl van de toekomst door middel van interactie.

Het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatieve ontwerpen die authenticiteit en vindingrijkheid belichamen. Het centrum toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Het Chengdu Rongyu Chunxi Road Sales Center is een opvallend voorbeeld van modern architectonisch ontwerp dat de invloed van dit wereldwijde merk vergroot. Met zijn focus op "ervaringsservice" presenteert en interageert het centrum met de levensstijl van de toekomst. Het is een ware blikvanger in het commerciële centrum van Chengdu.

Afbeeldingen met dank aan Joy Yang.

Auteursrechten behoren toe aan Joy Yang.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yue Yang
Afbeeldingscredits: Credits belong to Joy Yang.
Projectteamleden: Chief Designer: Joy Yang.
Projectnaam: Chengdu Rongyu Chunxi Road
Projectklant: Yue Yang


Chengdu Rongyu Chunxi Road IMG #2
Chengdu Rongyu Chunxi Road IMG #3
Chengdu Rongyu Chunxi Road IMG #4
Chengdu Rongyu Chunxi Road IMG #5
Chengdu Rongyu Chunxi Road IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp